4 интелигентни джаджи, необходими за спалнята

Искате ли да издигнете изживяването във спалнята си ? Е, зарежете притесненията си, защото сте на път да изживеете приключението, което търсите. Днес на пазара има много приспособления за спалня, които ще обслужват вашите нужди за сън.

Синя спалня

Нека проучим някои от интелигентните джаджи, които можете да използвате в спалнята си.

Алармен часовник за слънчева светлина

Ако сте уморени от редовното натискане на бутони за отлагане, значи сте на правилния път към спокоен процес на събуждане, който разбира се започва с добро изживяване . Този будилник има бавно нарастващо ниво на светлина, което позволява на потребителя естествено да се събуди в собственото си желано време, без нито едно отлагане.

Едно от ключовите предимства на будилника за слънчева светлина е, че се събуждате по-свежо и много по-мотивирано, когато се събудите към светлината, за разлика от дразнещия алармен звук. Още по-добре можете да персонализирате часовника, като докоснете цветният бутон със светодиод.

Умен вентилатор

Вентилаторите са основни джаджи за всяко домакинство, най-важното – в спалнята. Интелигентните венитлатори  са нормални в нашия свят днес. Казано по-просто, интелигентен вентилатор може да бъде свързан към инструментите за домашен помощник и мобилните устройства, веднъж инсталирани на тавана. Това ви позволява да диктувате цяла гама от контроли като регулиране на скоростта, управление на връзката на термостата при определени температури.

Умните вентилатори притежават допълнително предимство, защото можете да противопоставите проверката на прогнозата за времето спрямо настройките на вашия вентилатор и да се настроите на оптимални температури, които ще ви предложат желания сън през нощта. Този аспект ще гарантира, че не е нужно да се събуждате посред нощ, за да го включите или изключите. Несъмнено е удобно и освен това ви спестява пари.

Умен вентилатор за спалня

Sleep Tracker

Можете да се придържате към тренировъчната си рутина, да проверявате диетата си, да разгледате разписанието и всеки аспект от живота си. Но това ще бъде всичко напразно, ако не успеете да заспите достатъчно. Можете да сте сигурни, че спите достатъчно, като добиете представа за времето си на сън чрез сън за проследяване. Проследяващите режими за сън се предлагат в различни форми – от смарт часовници до смартфони, устройства и приложения за сън .

ТОП МАТРАЦИ

Недоволен ли си от комфорта на своят матрак? Тогава топ матраците  са идеалният продукт за вас. Те са направени с машина, която компресира и навива матраци от пяна до малък размер, който може да се побере в кутия за доставка. Вземете един и се насладете на по-добро изживяване днес.

Има много умни джаджи, подходящи за нуждите на вашата спалня. От вас зависи да решите кои от тях ви подхождат най-добре. Моля, използвайте максимално.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *