5 СЪВЕТА ЗА ИЗБОР НА ПРАВИЛНИ МЕБЕЛИ ЗА ВАШИЯ ДОМ

Нека бъдем честни: изборът на мебели за вашия дом е стресиращ. Вълнуващо, да. Но стресиращо. Нашите домове са нашите убежища и се гордеем с това как изглеждат. Забиването на ноктите поглед може да бъде малко преодоляващо.

Ето добрата новина: няма грешен начин да се проектира дом. Но посоката помага. Ето нашите най-добри съвети, за да се впишете във вътрешния си стилист и да превърнете пространството си в двореца на Вашите мечти.

Това ни отвежда към следващата ни стъпка: изберете мебели, които изграждат усещането, към което се стремите. Ако искате вашата всекидневна да се чувства уютно и обитавана, изберете опцията за меки материали, топли цветове и лампи за нежно осветление.

Столовете Charme Tan Thetis от 17Apart изглеждат красиво в нейната неутрална всекидневна.

тя и Тим избраха лесни, удобни места за сядане и мека палитра.

ИЗГРАДЕТЕ ОКОЛО ФОКУСЕН ОБЕКТ.

Не се притеснявайте, че всичко е перфектно. Вместо това се съсредоточете върху намирането на мебели, които истински обичате. Изявление, като например килимчето Лина или секцията Емил в забавен цвят – и изградете стаята си около това най-обичано част от вас.

Декорът на ISpyDIY е заземен в нейния кожен диван Nirvana.

 

ИГРАЙТЕ С ЦВЯТ.

Цветът може да внесе много в дадено пространство, независимо дали това задава конкретно настроение или акцентира върху съществуващи мебели. Разработването на вашата цветова схема – набор от цветове, използвани в една стая, ще ви помогне да настроите настроението на вашата стая точно. Сдвояването на неутрали като бяло, бежово и кафяво с пукнатини от ярки цветове излъчва мода от средата на века. Топлите цветове като жълто, червено и оранжево се чувстват уютно и лично, докато хладните цветове като синьо и зелено добавят усещане за спокойствие в една стая.

Да се ​​съобразите с цветовата си схема е лесен начин за надграждане на стая – но няма нужда да се наблягате на съвпадението. Розов акцент стол ≠ балон-дъвка розов между спалня (освен ако това не е, за което, разбира се). Вместо това използвайте неутрали, за да балансирате ярки цветове. За по-смела вибрация погледнете през цветното колело и аксесоарите с контрастиращи жълти, зелени или тениски оттенъци.

Екипът на CitySage е майстор на цветното експериментиране. В скорошен проект те изпръскаха цветове, докато успяха да поддържат палитрата контролирана. С тонове на тил, праскова, розово и различно тонизирано дърво дизайнерите успяха да създадат дълбочина в пространството, като използват различни текстури в подобни нюанси.

Сити и Садж проектираха това цветно офисно пространство за своя клиент, използвайки някои от любимите си кадифени артикули.

Не се страхувайте да смесвате модели. Правенето на работа на множество модели е толкова просто, колкото намирането на обща цветна нишка между тях.

НАМЕРЕТЕ ДВОЙНО СЪХРАНЕНИЕ.

Незабавно олекоте пространството си, като добавите елегантни секции за съхранение.

Горната част на самия шкаф е чудесно място за показване на стекове от любимите ви книги, цветя или привличащи погледа антики.

Направата на Хубав в Средния запад съпостави съхранението й с цвета на стената, за да направи по-сплотена визия. PS: Хубав диван Burrard.

Малките, но естетически приятни организатори също спомагат за запълването на пространство, докато прибирате каша. Помислете: тъкани кошници, стелажи за списания или масички за кафе с чекмеджета. Ефективните мебели като тази са перфектни за онези дни, когато натовареният ви начин на живот пречи на вашата минималистична естетика.

ТЪРСЕТЕ НА ИЗЯВЕНИ ТЪКАНИ.

Търсенето на уникални текстури на тъканите добавя дълбочина на следващото ниво, което е трудно да се направи само с цвета. Пространството, покрито с меки лъскави кожени мебели, ще се почувства много по-различно от хола, пълен с плюшена тапицерия например.

Никога не подценявайте силата на дивана. Вероятно е мебелът, на който отделяте най-много време освен леглото си, и има значителна визуална тежест във вашата всекидневна. Луксозно тапицираните дивани като този са особено удобни и привлекателни.

Столът Nord в синьо кадифе носи свеж цвят на хладно и неутрално пространство.

Кожата е популярна материя за дивана, просто защото е толкова лесно да се почисти. ,

Има безкрайни указания, които можете да предприемете, когато избирате мебели за вашия дом.

Source: https://www.article.com/blog/choosing-furniture-for-your-home/

 

Няма коментари

Вашият коментар