Портманто

Шкаф за обувки

Пейка

Закачалка

Мебели за антре и коридор

Входът към вашия собствен рай

Първото нещо, което виждате, когато влезете в дома си, вероятно е вашият коридор. Това е и мястото, през което често само тичаме, мястото, където оставяме калните си обувки и мокрите дъждобрани, мястото, където се трупат ключове и писма, и мястото, където прекарваме малко или никакво време. Мислили ли сте някога да превърнете коридора си в обратното? Днес е денят!

Ние го обичаме – ще го харесате и вие

Ние от MOTTI.bg имаме нещо за организираните пространства и оптималните решения за съхранение. Нека започнем с нашите елегантни и спестяващи пространство тънки конзолни маси, които се сливат във вашия коридор, превръщайки го в рай на дизайна, след като отворите входната врата за вашите гости. Масите не само изглеждат страхотно, но ще бъдат една от любимите ви мебели в дома ви, тъй като можете да сте сигурни, че няма да загубите най-важните си слънчеви очила и портмоне, преди да излезете навън. Всичко ще има своето място и вие можете да решите каква атмосфера искате да създадете, като прегледате многото различни опции, които проектирахме – правилната е само на едно щракване разстояние.

Дизайн за вашето антре и коридор

Много коридори са оформени като доста тънки коридори, което понякога затруднява намирането на правилния размер на килими и мебели. Помислихме за всичко и излязохме с тънки и доста дълги килими, направени да отговарят на вашите стандарти за качество, така че да можете да свикнете с добре изглеждащия си под за много години напред. Отделете време и се насладете на дизайна

Сега, когато имате красива обстановка, защо не й се насладите повече от обикновено, като поставите удобна пейка в коридора, която не само ви позволява да седнете, докато развързвате обувките си и обувате уютните си чехли, но също така си дадете секунда за спокойствие надолу и се отпуснете.

Знаем, че не всеки дом се предлага с безкрайни възможности за съхранение, така че искахме не само да проектираме класическа пейка, но и да я комбинираме с практични решения, за да съхранявате това, от което не се нуждаете ежедневно. Независимо дали става въпрос за топлия шал, който се надяваме, че не трябва да носите през август, или сандалите, които може да не са подходящите обувки за декември.

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Затвори Последно разгледани
Затвори
Затвори
Категории