Портманто

Шкаф за обувки

Пейка

Закачалка

Пейка за антре

Никога не получавате втори шанс да направите първо впечатление и пейките за вход могат да помогнат да го направите такъв, който гостите ви никога няма да забравят. Тези пейки са създадени, за да помогнат на дома ви да бъде по-организиран, да осигурят приветлив външен вид и да служат като допълнителни места за сядане, когато имате нужда от него. МОТТИ има огромен избор от красиви, функционални пейки за вход, които се предлагат в богат асортимент от стилове. Вижте тези различни стилове и полезни функции, за да ви помогнат да решите какъв вид пейка ще отговаря най-добре на нуждите на вашето заето домакинство.

Пейка за коридор

чекмеджетата поддържат вашите неща организирани. Много пейки за входа се предлагат с допълнително място за съхранение, което го прави идеален за скриване на обувки, дрехи и други предмети, от които се нуждаете. Тези пейки могат да включват подвижни кошчета или чекмеджета, така че да можете да държите вещите спретнати от погледа, веднага щом влязат членове на семейството.

Пейка за входа

Рафтовете са идеални за подреждане на обувките ви. Ако предпочитате хората да свалят обувките си, когато влязат в дома ви, изберете пейки за вход, които имат добавени стелажи. Това е идеалният начин да подреждате спретнато тенис обувки и ботуши, като същевременно предпазвате мръсните подметки от удара на пода.

Антрето и пейките

Възглавниците осигуряват удобно място за сядане. Изберете  пейки за антре , които включват омекотени повърхности, така че гостите ви да имат удобно място за сядане. Тези пейки могат да се използват във всяка стая и са чудесни за фоайето или коридора, където хората могат временно да седят, докато се чувстват комфортно.

Вашият дом е вашият замък и пейките за антре ще допринесат за нивото на комфорт и удобство, което трябва да получите, когато влезете. В МОТТИ имаме красива селекция от пейки, които варират от изчистени линии до дебели, значителни места за сядане. Изберете пейка с добавено място за съхранение, за да можете да държите нещата на семейството си спретнато вътре. Или отидете с по-стилен външен вид, който придава на фоайето или коридора ви малко савоар-панаир. Независимо от стила, който изберете, със сигурност ще допринесе за създаването на великолепен вход за вашето пространство.

Искате ли да организирате вашия вход, така че вашата пейка да се откроява? Прочетете нашето ръководство тук! Ако търсите пейки за продажба онлайн, МОТТИ има няколко опции, които със сигурност ще задоволят най-претенциозния купувач. Имаме безброй стилове на Пейки и ако искате да стесните опциите си до нещо по-специфично от настоящия филтър. МОТТИ е най-доброто място за пазаруване, ако търсите къде да купите пейки онлайн. И не забравяйте, ние предлагаме безплатна доставка за почти всяка поръчка, така че купете Пейки за антре днес.

Пейки в коридора

Пейките са мебели, които ще се докажат на много места. Най-често ги избираме за градината, спалнята или хола. Често можем да ги открием и в обществени сгради. Възможностите за използване на пейки обаче не свършват дотук и те могат да бъдат перфектна мебел, която ще работи на много други места. За да докажем достоверността на това твърдение, представяме пейките за залата. Покупката му е идеално решение, защото пейката в тази стая ще работи по много начини.

Чували ли сте, че в много страни се смята, че за успешно пътуване трябва да седнете за момент, преди да излезете от къщата? Дори и да не сте суеверен човек, преди да затворите вратата след себе си, трябва да седнете и да помислите добре дали сте опаковали всички необходими неща и не сте забравили нещо. Също така е добър начин да прекарате време с любимите хора и да се сбогувате с тях, ако имате момент да си тръгнете, или просто да помислите и да се настроите на позитив преди пътуването. За това пейка в залата ще бъде идеална. След като обуем обувките си, обикновено не искаме да се връщаме в стаята, за да не изцапаме пода и килима. За тази цел перфектният избор би бил да имате удобна седалка точно пред изходната врата.

В офертата на нашия магазин сме подготвили богат избор от пейки, чиито конструкции са предимно от дърво и метал, благодарение на които при покупка ще сме сигурни, че избираме стабилна и солидна мебел. пейки за антре ще бъдат чудесен избор за апартаменти, където преобладават мебелите от този материал. Има пейки в различни форми и стилове, така че можете лесно да ги комбинирате с вашата аранжировка. Някои модели имат изключително удобна седалка. Пейка за антре със седалка ще бъде чудесно решение, когато искате да обуете обувки в удобни условия, преди да напуснете къщата. В допълнение, това ще бъде много атрактивно обзавеждане, което ще гарантира, че в нито една от вашите стаи, дори и в антрето, не липсват дизайнерски елементи с вкус. Подготвили сме пейки, които ще паснат идеално на интериора, декориран в класически, модерен и скандинавски стил.

Пейки за коридор, наличните мебели в офертата на магазина са не само стилни, но и много функционални. Някои от тях имат скринове и чекмеджета , в които можете да съхранявате обувки, аксесоари за почистване и грижа и други вещи, които може да ви бъдат полезни преди излизане. Самата пейка в антрето също е мебел, върху която можем да сложим чанта или да подготвим дрехи за излизане. Можем да запазим и ключовете върху него след завръщане у дома, благодарение на което винаги ще помним къде сме ги оставили и никога повече няма да се налага да ги търсим набързо.

Стилна пейка за антрето ще бъде много практична и полезна мебел, благодарение на която ще покажете, че сте истински майстор на аранжирането и че можете да се погрижите за уникален декор във всяка стая. Гостите, които ще ви посетят още от момента на прекрачване на прага, ще бъдат силно впечатлени от вашия вкус и внимание към всеки детайл. Метална или дървена пейка за антре ще бъде идеална като заместител на стол , защото повече хора ще могат да я използват едновременно. Пейка за коридор със седалка ще бъде страхотно решение, което и вие, и вашите гости ще оценят. Мебелите от тази категория са чудесни и за други видове стаи, например във всекидневната, трапезарията и фирмените стаи.

 

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Затвори Последно разгледани
Затвори
Затвори
Категории