Портманто

Шкаф за обувки

Пейка

Закачалка

48 резултата

  • Подреди по:
    ...
Филтри
Колекция
Цена

Благодаря настоящата ера на технология и интернет, ние никога не сме били толкова свързани и информирани. И ако има една вещ, която е станала задължителна част от нашия ежедневен живот, това са без съмнение закачалките.

Закачалките са удобен, практичен и стилен начин да съхраняваме и организираме нашите дрехи и аксесоари. Независимо дали става въпрос за дрехите в коридора, банята или спалнята, всяка стая изисква закачалка или две.

Едно от първите неща, които забелязваме, когато влизаме в стаята, е начинът, по който са организирани дрехите. Добре организирани закачалки могат да създадат усещане за ред и хармония, което ни дава повече комфорт и удоволствие от пространството, в което живеем.

Това не са просто метални или пластмасови пръчки, поставени на стена или завъртени в гардероба. Закачалките имат също така и стил, който може да отразява нашата индивидуалност и предпочитания.

Изборът на правилния вид и дизайн на закачалките е от изключителна важност. Те трябва да бъдат подходящи за вида дрехи, които ще поставяме върху тях, като същевременно допринасят за общото външност на стаята.

Например, ако имаме много формални дрехи и костюми, може да се наложи да изберем закачалки с по-широка и здрава конструкция, за да запазим тяхната форма и да избегнем нежелани помятания. Ако пък имаме преобладаващо количество блузи и ризи, можем да изберем размер, който да се адаптира към тяхната форма, без да ги изкривява.

Освен стил и функционалност, закачалките могат да бъдат и допълнителен акцент върху дизайна на стаята. За този случай, можем да изберем закачалки с необичаен и интересен дизайн, които да предизвикват възхищение и впечатление.

Не трябва да забравяме и за пространството, от което разполагаме. Когато имаме ограничен брой закачалки, можем да използваме двойни или тройни закачалки, които са много практични и удобни, особено за спестяване на място.

В крайна сметка, независимо от предпочитанията ни и нуждите, закачалките са неразделна част от нашия дом. Те ни помагат да се организираме, да запазим дрехите отлично подредени и да превърнем дома си в място, което отразява нашата индивидуалност и стил. Затова, следващият път, когато откриете перфектните закачалки, не се колебайте да ги закупите и превърнете всекидневните си задачи в едно приятно преживяване.

Закачалки за дрехи и портманта – едно практично решение

Акцентирайте със красива закачалка за дрехи
Дървени свободно стояща закачалка с декоративни детайли. Вместо скучна, стандартна стойка за палта, опитайте такава, подчертана с елегантни детайли като имитация на клони или други изваяни детайли. Това придава на антрето атрактивен външен вид, който придава акцент като елегантен декор на дома.
Стояща закачалка със стойка за чадъри
Опитайте самостоятелни закачалки за палта с вградена стойка за чадъри. Вместо обикновен стълб с куки отгоре, изберете стойка за палто, която включва място за вашия чадър. Това е страхотен начин да ви осигурим бързо място за скриване на чадъра, за да можете да го вземете, преди да излезете през вратата в дъждовните дни.
Стойка за дрехи със съхранение
Използвайте самостоятелни стойки за палта с допълнителни рафтове. Можете да получите повече от стоящата закачалка за дрехи, които включват рафтове, прикрепени отдолу. Това е отличен начин да получите допълнително място за съхранение и можете да го използвате за вашата поща, обувки и др.
Независимо дали се нуждаете само от място за окачване на леко яке, любима шапка или чантата си, самостоятелните закачалки за дрехи ви предлагат удобството на атрактивната организация. Изберете закачалка за дрехи, която прави повече от просто окачване на палтото ви; това е и прекрасен аксесоар за пространството. Стелажи с вградени аксесоари като стойка за чадър или рафтове ви предлагат, дори повече, място за съхранение и организиране на нещата, които използвате най-много.
MOTTI разполага с безброй шикозни стойки за дрехи, организационни мебели в коридора и много други, за да ви помогне да увеличите максимално пространството си и да подредите натоварения си начин на живот.
В
MOTTI се опитваме да гарантираме, че винаги имате много възможности за дома си. Ето защо на нашия сайт има толкова много стойки за дрехи, включително стойки за палта.
В богатото предложение на нашия магазин за мебели ще намерите богат избор от закачалки, проектирани в различни форми и стилове. Основният критерий за разделянето е формата, висяща и стойка за закачалката за зала. Първите обикновено са рафтове с куки, докато вторите са просто стелажи, които могат да се поставят на пода. В нашия асортимент ще намерите и закачалка за антре с шкаф за обувки. Това решение е особено практично, тъй като освен възможността да закачим дрехи върху него, можем да организираме и обувките си, което често предизвиква хаос и безпорядък в нашата зала. Когато избирате закачалка за антрето, си струва да вземете предвид и стила, в който тя трябва да бъде проектирана, за да съответства на нашата цялостна аранжировка. В нашия онлайн магазин ще намерите модерни закачалки за антре, които ще работят добре в повечето интериори. Имаше обаче и класически предложения и нещо за любителите на скандинавската естетика. Имаме закачалки със семпла, минималистична форма, както и необичайни и изненадващи модели, като закачалка под формата на дърво или купчина клонки. Благодарение на това този тип оборудване ще може да се слее с околната среда или да бъде нейна интригуваща декорация. Важен е и материалът от който е изработена закачалката.Представяме основно в нашия онлайн магазин закачалки за антре дървени и метални Те гарантират издръжливост и надеждност, което е изключително важно при закачалки. В крайна сметка всички наши якета и палта могат да тежат много. Ако решим за стояща закачалка, си струва да обърнем внимание и от какви суровини е изработена, за да може да осигури адекватна стабилност и да не се преобръща лесно под тежестта на дрехите. Нашите закачалки, освен с високо качество, се характеризират и с висока степен на използваемост. Повечето от тях могат да поберат голямо количество дрехи, така че ще бъдат идеални както за членове на домакинството, така и за гости.
Как да изберем правилната закачалка? На първо място, в самото начало трябва да вземете предвид очакванията си за даден продукт. Струва си да отговорите на въпросите защо имате нужда от него, колко място можете да отделите за него, какъв стил ще пасне на цялостната ви аранжировка и каква форма предпочитате. Вярваме, че благодарение на богатото ни предложение ще намерите закачалката, от която се нуждаете.
Закачалки за дрехи са добър начин да държите дрехите под ръка и компактни във входната зона.
Използване на портманта
Със закачалка за дрехи или закачалка можете да направите входната зона на къщата си уютна и привлекателна. Той предлага на вас и вашите посетители място да свалите якета, палта или шалове при влизане и да ги закачите спретнато. Някои модели имат допълнителни рафтове за поставяне на аксесоари като вази за цветя и други декорации и създаване на домашна атмосфера. В допълнение, закачалката идеално използва наличното пространство. За разлика от гардеробите и скриновете, можете да поставите закачалка дори когато пространството е ограничено.
В спалнята и съблекалнята закачалката ви позволява да съберете тоалета си за следващия ден, така че да можете да го облечете бързо на сутринта. Куките и релсите са подходящи и за проветряване на дрехи, които вече са били носени.
Кукички за връхни дрехи и релси
Кукичките и релсите също са подходящи за закачане на якета и палта. Саката и ризите, които трябва да се поддържат без гънки, могат да бъдат окачени на релси за дрехи с помощта на закачалка. В допълнение, необходимото пространство за повечето закачки за портманта е различно: версиите с куки, които са близо до стената, изискват по-малко пространство в дълбочина от релсите за дрехи, което ги прави подходящи за тесни коридори, например.
Рафтове и чекмеджета
Рафтовете са подходящи например за съхранение на чанти, обувки или шапки. Освен това предлагат място за декоративни елементи. Чекмеджетата, от друга страна, са идеални за съхранение на ръкавици и други сезонни дрехи.
Колелца
Ако искате да използвате стойката за дрехи в движение в дома си и да я местите често, за предпочитане е модел с колелца, докато крачетата предлагат по-елегантен вид. Все пак потърсете начин да заключите колелцата.
Материал и дизайн
Като материали се предлагат различни метали, дърво и пластмаса. Първите две се препоръчват поради високата им стабилност и товароносимост. Пластмасовите модели, от друга страна, са подходящи за случайна употреба, тъй като са леки и следователно гъвкави.
При проектирането можете да се ориентирате към предишното си обзавеждане и интериорния дизайн. При светъл под и бели стени можете да поставите атрактивен акцент с цветна стойка за дрехи. Стилът обаче трябва да съответства или да хармонира със съществуващите мебели. Освен всичко друго се предлагат модели в селски и колониален стил , както и в шаби шик и винтидж визия.

Етажерите заемат малко място, но предлагат сравнително голямо пространство за съхранение. В допълнение, те са изключително гъвкави при използване и могат да се превключват бързо и лесно. Някои копия могат да бъдат сгънати, за да спестят място, когато не се използват.

Това зависи от това за какво искате да използвате мебелите за съхранение: както кукичките, така и релсите за дрехи са подходящи за окачване на якета и палта. Последните предлагат предимството, че можете да закачите дрехи без да се намачкват с помощта на закачалка за дрехи. Това се препоръчва, например, ако искате да имате готов тоалет за следващия ден. Освен това място за съхранение на аксесоари, обувки или чадър може да бъде практично.

Стелажите за дрехи са много гъвкави и са подходящи за използване в различни помещения: В частния сектор могат да се използват както в коридора, така и в спалнята или банята за съхранение на дрехи или кърпи. В допълнение, закачалките за дрехи могат да бъдат намерени например в чакалните в лекарски кабинети или офис сгради и предлагат място за якета на пациенти, посетители или служители.

 

Количка
X Списък с желани
X Последно разгледани
Категории