Стените нямат нужда от тапети, а от подходяща декорация!

Приятелите на пуристичния, минималистичен стил на обзавеждане също искат акценти върху белите си стени. В MOTTI ще намерите голям избор от декорации за стени, които не само ще освежат вашите четири стени, но и всичките във вашия апартамент.
Дискретно или крещящо? Ти решаваш. С декорация за стена от MOTTI, и много други аксесоари за дома можете да допълните интериора си по стилен и елегантен начин. Не е нужно да променяте много неща, за да получите ново усещане за живот или да завършите концепцията си за жилищното пространство! Често са достатъчни дребни декоративни детайли, които като привличащи вниманието на стената предизвикват учудване и изкусно оформят сцената на помещението.
Разкажете своята история
Всеки човек има своя индивидуалност. Можете да изразите индивидуалния си характер с помощта на декорация за стена. С индивидуално проектирани рамки за картини можете да уловите красивите моменти от последната си ваканция завинаги. Покажете какво е важно за вас и дайте възможност на посетителите да надникнат в живота ви.
Животът е цветен. Покажи го!
Елегантни или цветни – всяка стая заслужава своя собствена атмосфера Много цветни картини превръщат вашия коридор и всички стаи в малка галерия. Открийте изкуството за себе си и се насладете на самозалепваща се декорация за стена! Поставете акценти! Розова стена в коридора е изпъстрена с широкоформатно черно-бяло изображение, докато малки изображения в ретро стил придават на банята този специален щрих.
Красота с внимание към детайла
Подарете си собствената си артистична свобода и проектирайте жилищните си пространства така, както ви харесва най-много. Въпреки че е основно правило да се придържате към един стил, така че да се създаде ясна линия, има изключения от всяко правило. Ако разхвърляте декорациите по стените навсякъде и харесвате този стил – кой ще ви попречи да се обзаведете с пъстри цветове и крещящи мотиви?
Украсете детската стаята креативно
Със стенната декорация за детската стая можете да бъдете креативни в собствените си четири стени. Декорацията за детска стая разкрасява детската стая и я оживява с цветни акценти. Съвпадащите мотиви по стените на стаята създават весело настроение и придават на стаята определена тема и концепция. За малките деца стените обикновено са украсени с неутрални цветове като зелено или жълто. В стаите за момичета все повече се използва розовият цвят, докато детските стаи за момчета традиционно се поддържат в синьо. Няма ограничения за творческите идеи в стаята. Създайте контрасти с цвета на стената на стаята с правилната декорация и осигурете истински привличащи вниманието, които радват окото на детето.
Аксесоари за жилищно пространство с индивидуалност
Аксесоарите за дома внасят креативност и индивидуалност в жилищните помещения и заедно с мебелите изграждат хармонична и завършена цялостна картина в интериорния дизайн. В детските и младежките стаи стикерите за стена създават весела и същевременно успокояваща атмосфера. По стените на стаите и детските гардероби свободните зони могат да бъдат допълнени с любими цветове и атрактивни десени. Декоративните картини за залепване и окачване украсяват спалното помещение и действат успокояващо и релаксиращо в близост до детските легла. Изберете подходящия декоративен вариант за желаното настроение в детската и младежка стая от различни мотиви и цветове.
Поръчайте декорация от MOTTI
В MOTTI ще намерите голям избор от мебели, лампи и аксесоари за дома. Изберете подходящият продукт за вашия интериор. Поръчайте от комфорта на собствения си дом и си спестете пътуването до най-близкия магазин. Надяваме се да харесате нашия онлайн магазин!
Защо да купувате в MOTTI?
Интернет е удобство, защото ви дава ценен подарък: време! Не прекарвайте повече ценното си свободно време в претъпкани мебелни магазини, защото можете да ги избегнете! Използвайте спечелените часове за съвместни разходки с любимия или най-добрия приятел. Възползвайте се от огромната гама продукти на MOTTI – мебели, лампи, аксесоари за дома, домакинст

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Последно разгледани Затвори
Затвори

Затвори
Навигация
Категории