Мека мебел

Етажерки

Витрини и шкафове

Комод

Холна секция

ТВ Шкаф

ТВ шкафа заслужава главната роля

Избор на подходящ ТВ шкаф
ТВ пространството е част от дома. Това пространство е единственото място, в което се събира цялото семейство, и първото нещо, което се забелязва е ТВ шкафа. Ако планирате да ремонтирате вашият дом, трябва да изберете правилният ТВ шкаф. Ако искате да придадете модерна визия на вашето ТВ пространство изберете стилен шкаф. Шкафът под телевизора може да се използва в трапезарията, дневната или други малки зони, където пространството е ограничено. Компактните ТВ шкафове са относително лесни за сглобяване, тъй като повечето са проектирани да се сглобят у дома. MOTTI предлага разнообразие от ТВ шкафове, които отговарят на всеки дом и стил. Ако вашето ТВ пространство е в провинциален стил, то вие се нуждаете от :
Мебели за телевизор и мултимедия
Телевизор без мебели? Невъзможно! ТВ шкафа е основната мебел за всички фенове на филми и сериали. С място за вашия телевизор и различните му свързани устройства (рутер, плейър, конзола за игри и т.н.), ТВ шкафът трябва да се постави перфектно с вашата декорация. Ето защо ви предлагаме селекция от ТВ шкафове в различни стилове, например в тъмно дърво, бяло или метал. Вашите моменти на почивка, гледайки любимите ви филми или сериали, ще придобият индустриален, модерен или дизайнерски вид, в зависимост от вашите вкусове и декоративни предпочитания. Едновременно практични и естетични, ТВ шкафовете ще се адаптират идеално към вашата стая и индивидуална среда. Предлагаме ви широка гама от стилове и размери: има по нещо за всеки вкус.
ТВ шкафа, основен декоративен елемент във вашата всекидневна
За да намалите присъствието на вашия телевизор или, напротив, да го накарате да изпъкне, няма нищо по-добро от ТВ шкаф, който съчетава стил и функционалност. Дизайн, класически-шик, скандинавски или индустриален, днес ТВ шкафът е пълноценен декоративен елемент. Идеален за украса на ТВ зоната във вашата всекидневна, изберете ТВ шкаф по ваш вкус. Обичате ли винтидж стила? Заложете на дървен модел с наклонени крака, за да получите ретро вида, който търсите. Задължителни са фронтовете с цветни врати, които създават атмосфера, типична за 60-те години на миналия век. Преди да изберете следващия сериал, който ще гледате, проучете всичики възможности, за да намерите идеалния ТВ шкаф за вас.
Как да изберете добре своя шкаф за телевизор?
Ако предпочитате да направите телевизора си по-малко видим, поставете го в библиотека-телевизионен шкаф. Едновременно практичен и модулен, той ще ви позволи да структурирате всекидневната си и ще ви предложи пространството, от което се нуждаете, за да изложите вашите книги и декоративни предмети. Трябва ли да съхранявате вашите дистанционни управления, плейъри и игрови конзоли? Изберете ТВ шкаф с врати, рафтове и отвор за кабели. И накрая, изберете шкаф за телевизор с колела, за да го местите лесно. Сега имате свързана и актуална декорация!
Когато естетиката и практичността се обединят
Това, което определя преди всичко ТВ шкафа е неговата практичност. Шкафа трябва да бъде полезен и функционален в ежедневието, да има правилния размер за вашия телевизор и да може да съхранява различните допълнителни устройства безопасно. В просторна всекидневна изберете голям шкаф за телевизор с пространство, за да спечелите място за съхранение и да освободите стаята си от играчи и други малки предмети, които използвате ежедневно. Ако, от друга страна, вашият хол е доста малък, трябва да проявите своята изобретателност и да изберете оригинални мебели за телевизор, които са съвместими с останалата част от декорацията и визуално заемат по-малко място.

Това решение е индивидуално и зависи от вас. Големият телевизор изисква по-малко усложнения и трудности при инсталиране, но окачването му е перфектна опция, когато неговата допълнителна стойка е неудобство.


Изборът на материал за вашия ТВ шкаф не само влияе върху стила му, но и колко лесен е за поддръжка. Ако държите повече на стилистичните тънкости, препоръчваме ТВ шкафове от дърво и ПДЧ, но също закалено стъкло, които придават специална нотка на класическото, както и на по-смелото обзавеждане.


Общото между всички шкафове е, че имат чекмеджета или заключващи се отделения под телевизора, в които можете да съхранявате удобно и спретнато аксесоарите си.


Разгледайте асортимента от висококачествени ТВ шкафове в магазин MOTTI и сравнете отделните модели с вашите идеи и изисквания. Какъв е минималният размер на вашия нов ТВ шкаф и какъв е максималния размер? Искате ли да съхранявате други предмети в ТВ шкафа и имате ли нужда от определен тип място за съхранение за това? Какъв цвят, материал и стил вървят най-добре със съществуващия ви декор?


За да няма оплитане на кабели, има смисъл да поддържате нещата подредени. Освен това не изглежда много привлекателно, ако навсякъде има кабели. С долния шкаф за телевизор имате възможност да скриете кабелите зад мебелта. Така че те висят отзад или водят през процеп в задната част. Ако кабелите са особено дълги, също е добра идея да използвате кабелни връзки, за да ги държите заедно.

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Затвори Последно разгледани
Затвори
Затвори
Категории