Мека мебел

Етажерки

Витрини и шкафове

Комод

Холна секция

ТВ Шкаф

Шкаф с изглед: Това е, което характеризира витрините

За разлика от напълно затворените шкафове, витрините имат прозрачни стъклени фронтове, зад които можете да изложите своите висококачествени съдове, захарници или вази и купи. Стъклата ефективно защитават вашите събрани съкровища от прах и все пак можете да ги разгледате по всяко време, защото не изчезват зад затворени врати. Прозрачните подове на шкафа и интегрираното осветление карат съдържанието да изпъква още повече. Витрините с допълнителни отделения и чекмеджета предлагат достатъчно място за съхранение. Тук има достатъчно място за съхранение на различни неща.
Разнообразие от витрини:
Витрините се предлагат в много различни дизайни, всеки със своите предимства. В зависимост от това колко искате да съхранявате и с какво пространство разполагате, можете да изберете подходящ модел. Тук ще получите общ преглед на различните варианти.
Витрини с една врата: тънки модели
Витрина с една врата, която е тънка, но предлага достатъчно пространство и място за съхранение, се вписва особено добре в малки стаи или в коридори. Със своя изтънчен дизайн, частично покрит или направен изцяло от стъкло, той може чудесно да допълни вашия съществуващ интериор.
Витрини с няколко врати:
Моделите с няколко врати и отделения разполагат с много място, на което можете да изложите аксесоари. Освен това чекмеджетата и шкафовете предлагат място за неща, които не трябва да се виждат. Има много варианти на врати – двустранно отварящи се наляво и надясно, с офсетни врати или с модерни стъклени врати. Тези витрини са особено подходящи за трапезарии и всекидневни, където искате да съхранявате много.
Ъглови витрини:
Можете да поставите ъглови витрини там, където искате да използвате разумно нишите и малките ъгли. Те заемат неизползвано подово пространство и предлагат много „изложбено“ пространство, например за ясно съхранение на ваканционни спомени, спортни постижения или чаши за вино и шампанско. С този вариант може да се намери подходящо място и в по-малки помещения.
Витрини с осветление:
Можете да подчертаете любимите си предмети, като античен сервиз за кафе, във витрина с вградено осветление. Това ви позволява да акцентирате върху избрани елементи. Използваните LED лампи консумират малко електричество и генерират малко топлина. Красиви са моделите, чиито цветове можете да променяте според настроението си.
Витрините могат да бъдат изработени от масивна дървесина, да имат повърхностно покритие с атрактивен дървесен финиш или да бъдат изработени изцяло от стъкло от всички страни.
Масивно дърво:
Витрините, изработени от омаслено масивно дърво, осигуряват уютна атмосфера благодарение на естествения цветови тон. Масивната дървесина също има приятно усещане и декоративен вид. Фини пукнатини и естествени разклонения осигуряват индивидуален вид.
Дървесни декори:
С дървесните декори могат да се изработят от мебелни фронтове в различни имитации. MDF плоскостите се състоят от фибран със средна плътност и са покрити с меламинова повърхност, която вярно възпроизвежда визуално съответното дърво. Шкафовете, изработени от тези плоскости, са здрави, а повърхностите с дървесен декор са много устойчиви на надраскване, натиск и удар. Предлагат се в различни дизайни, например в бяло покритие с висок гланц, дъб, череша и бук.
Стъклени шкафове:
Някои витрини се състоят предимно от стъкло. Така можете да представите своите декоративни предмети от всички страни. Рамката обикновено се изработва от дърво или MDF плоскости с дървесен декор. Стъклените шкафове изглеждат леки и ефирни и изглеждат особено красиви с правилното осветление.
Витрини за вашия стил на живот: от селска къща до ретро
Дали ще изберете модерна витрина със стъклена визия или закачлив вариант с дървени елементи зависи и от стила на останалите ви мебели. Вашият интериор ще изглежда особено хармонично, ако комбинирате сходни цветове и материали. Тук ще намерите три идеи за различни стилове на живот.
Селски домашен стил:
Витрина от масивно дърво и фина резба се съчетава добре с провинциален стил, където преобладават материали и цветове в естествени тонове. Модел с тесни прозоречни решетки във формата на диамант също кореспондира с това. Поставете шкафа до маса за хранене в рустик стил и поднесете например елегантен сервиз за кафе с флорален мотив.
Модерен стил на живеене:
Витрина със средна височина с бяло гланцово покритие се съчетава добре с модерен интериор. Тези модели изглеждат елегантно и сдържано. Можете да изложите ваканционните си спомени на стъклена витрина с две врати, например в хромирани рамки за картини. Можете да поставите необичайни вази и декоративни чинии във витрината и да ги накарате да заблестят с LED осветление.
Винтидж стил:
Антична витрина с извит корпус и умишлени следи от износване, като драскотини или олющена боя, хармонира с винтидж стила. Изберете модел с високи крачета и го поставете върху ретро килим. Витрината се съчетава особено добре със светлосива кухня за хранене с тапети с каменна визия, ако съхранявате в нея съдове в пастелни цветове.

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Последно разгледани Затвори
Затвори

Затвори
Навигация
Категории