ДОСТАВКА

Цената ще бъде калкулирана спрямо тежестта/обема на пратките и местонахождението на получателя и в зависимост от избора на Потребителя на куриер/транспортна фирма, ако изборът е негов.  Без избран куриер ние избираме куриерът с най-ниска цена според обема на пратката. Наш сътрудник ще ви информира своевременно за стойността на доставката която се заплаща при получаване на продуктът.

За налични продукти – 10 работни дни в рамките на страната. За продукти, които нe са налични на склад между 20 и 40 работни дни.

Наш сътрудник ще се свърже с вас, за да уточните датата за получаване на Вашата поръчка.

Да, ако решите може да вземете стоката директно от наш магазин или склад със собствен транспорт, след уточнение с наш представител.

МОНТАЖ

Някои от продуктите са опаковани в разглобен вид и се изисква допълнително сглобяване от клиента, но към тях е прибавен самият крепеж, монтажът е упоменат на всеки продукт – има приложена схема на сглобяване.

Да, може, но имайте предвид, че по този начин ще се калкулира доста по-скъпо самата доставка заради обема на стоката от самата куриерска фирма, изключение правят гардеробите и спалните тъй като качването им е почти невъзможно в голяма част от случаите.

В момента предлагаме тази услуга само за София и околностите.