Градински комплект

Градински стол

Градинска маса

Градински диван

Ратанов комплект

Ратанов стол

Ратанова маса

Шезлонг

Градински комплекти мебели - вечно красива елегантност

Ако искате да се отпуснете и да се почувствате уютно навън, нашата фантастична гама градински мебели ще отговаря на вашия стил, независимо от вашия бюджет и нуждите на живот на открито! Независимо дали имате градина за морава, вътрешен двор или палуба, нашите градински комплекти ще паснат на вашето пространство. Нашите удобни меки шезлонги ще бъдат част от разговора и ще направят отличен комплект за хранене, като ратанът е един от най-популярните ни покрития.
Нашите комплекти мебели за вътрешен двор добавят елегантност за хранене и почивка на вашата градина с комплекти с четири и шест места. Нашите двуместни бистро комплекти пасват идеално на по-малки градини и балкони. Седнете и се отпуснете с шезлонг на един от градинските столове на, независимо дали търсите висящи столове, люлеещи се столове, сгъваеми столове или дори релаксиращ шезлонг. Запалените градинари обичат добрата градинска пейка, за да оценят упоритата работа, която са положили в бордюри и тревни площи.
Пазарувайте в отдела за градински мебели, за да завършите стила на вашата къща отвън. Нашите люлки и хамаци ще успокоят след тежък работен ден, а нашата селекция от калъфи за мебели и възглавници за седалки ще ви помогне да се отпуснете със стил и комфорт! И нека не забравяме децата, нашата гама от детски градински мебели ще ви помогне да създадете идеалното външно жилищно пространство за цялото семейство.
Домашна обстановка в домашната градина
Комплектите градински мебели обикновено се състоят от маса и поне два стола и ви осигуряват наведнъж всички важни мебели, от които се нуждаете за вашето място под слънцето.
Предимството: всички отделни части на комплекта градински мебели се съчетават визуално. Освен това комплектите градински мебели често са по-евтини в сравнение с мебелите, закупени поотделно.
Благодарение на устойчивите на атмосферни влияния и лесни за поддръжка материали като полиратан, метал или пластмаса, градинските мебели са предназначени за използване на открито. В зависимост от модела, столовете могат да бъдат подредени един върху друг, за да спестят място, или да се сгънат така, че почти да не заемат място.
Кратка почивка на балкони: спестяващи място бистро комплекти
В зависимост от това колко места имате нужда и колко място имате в градината, се предлагат различни комплекти.
Балконските комплекти от три части са едно неусложнено решение за обзавеждане на балкон, малък двор или сенчесто място под дървото. Те обикновено се състоят от малка кръгла или квадратна маса, която често е сгъваема, и два подходящи стола под формата на сгъваеми или подреждащи се един в друг градински столове. Спестяващите място мебели могат бързо да се демонтират, ако е необходимо, което ви позволява да използвате освободеното място за други цели.
Дори компактен мебелен куб умело се адаптира към ограниченото пространство. Тук в края на деня удобните градински кресла могат да се набутат напълно под масата и да се приберат от дъжда.
Просторни кътове за хранене
Ако градината ви е по-голяма и обичате да седите със семейството, приятелите и съседите на чаша вино и вкусна храна, подходяща е група за сядане с голяма градинска маса и четири до осем подходящи стола, фотьойли или градинска пейка. С разтегателна маса общият кръг може бързо да се разшири, ако е необходимо.
Залези на терасата: уютни лаундж комплекти
В допълнение към кът за хранене, удобен комплект мебели за градината изглежда добре на просторна тераса. След обилна вечеря с вашите гости, можете да превключите на удобния комплект за сядане и ад се насладите на красивият залез. Комплекта за сядане обикновено се състои от няколко елемента за сядане като диван, фотьойл или табуретка и подходяща масичка за кафе, която може да побере малки закуски и напитки.
С различни опции за позициониране, комбинацията от градински кресла или фотьойли с широки облегалки и подлакътници и меки възглавници за сядане, предлага пространство за релакс.
Допълнителни критерии за покупка с един поглед
Ако съхранявате градинската си мебел на балкона или терасата, сгъваемите столове и сгъваеми маси са особено практични, защото могат да се оставят настрани, за да пестите място, когато не ви трябват. При съхранение през зимата сгънатата мебел също заема много малко място в мазето или градинския навес .
Градински столове с регулируем подлакътник ви предлагат повишен комфорт при седене. Облегалката може бързо да се постави в легнало положение с помощта на лост – така че нищо не пречи на спокойна дрямка под обедното слънце.
В допълнение към мебелите, някои комплекти включват и подходящата мека тапицерия, които значително повишават комфорта при седене. Така градинските мебели са готови за използване на следващото градинско парти. Възглавниците за градинска мебел са съобразени с размерите и визията на столовете, което ви спестява време и пари в търсене на подходящи възглавници.
Заключение:
Комплектите градински мебели се състоят от маса и подходящи столове и впечатляват с хармоничната си цялостна картина. Благодарение на устойчивите на атмосферни влияния и лесни за поддръжка материали, те са подходящи за употреба на открито. В зависимост от това колко места имате нужда и с какво пространство разполагате, определени комплекти градински мебели са идеални:
Почивка на балкони: Балконски комплект, състоящ се от сгъваема маса и два сгъваеми или подреждащи се стола, е подходящ за слънчеви часове на малък балкон. Ако е необходимо, мебелите могат да бъдат прибрани за нула време, за да се спести място.
Кът за хранене в градината: Вашите гости ще се настанят удобно в голям комплект за хранене с четири до осем стола и маса. Разтегателна градинска или кръгла маса може да се разшири спонтанно.
Напитка на терасата: холна гарнитура, съставена от ниски елементи за сядане като диван, фотьойл и табуретка с големи възглавници за седалки и широки облегалки и подлакътници, ви кани да изпиете питие на терасата.


В допълнение към стила и предпочитанията за материали, от комплекта градински мебели в черен метал до комплекта от светло дърво, наличното пространство и качеството са важни фактори за вземане на решение при закупуване на мебели.


– Евтин пълен пакет
– Комплекти с различни обхвати: с маса, пейка, столове и много други.
– Индивидуално разширяващ се
– Голямо разнообразие от материали с устойчиви на атмосферни влияния свойства
– Различни стилове


Добавете предпазен чадър, удобна люлка-хамак или романтична купа за огън и всеки престой в градината или на терасата ще се превърне в малко, хубаво време.

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Последно разгледани Затвори
Затвори

Затвори
Навигация
Категории