Кои са най-добрите маси за кафенета?

От MOTTI разбираме, че всяко кафене има различен размер, интериор и бюджет. По този начин обзавеждането на кафене далеч не е модел с един размер. Ето защо ние разполагаме с богат избор от маси, за да се погрижим за всеки тип кафене. Вземете своя избор от различни материали, стилове и цветове.

Решихме да подберем малка селекция от нашата гама от маси, за които смятаме, че са най-подходящи за средата на кафенето. Това са нашите четири любими маси за кафенета:

Маса за селски къщи Jollier

Тенденцията на изискания шик не навсякъде пасва и типа маси за селски къщи е идеалното допълнение към причудливо кафене. Традиционният стил крака с орехово покритие и бял плот е популярен стил и работи добре с несъответстващи столове. Ако искате да добавите характер към кафенето си това е точно за вас.

Погледнете тук. https://motti.bg/shop/produkti/masi/holna-masi/kafe-masa-jollier/

Маса Grin golden oak

Всяко кафене се нуждае от поне един кът за сядане на дивана. Диван или фотьойл е мястото за тези, които планират да прекарат по-дълго време във вашето кафене, така че е важно да ги накарате да се чувстват комфортно. За да съответства на височината на дивана или фотьойла, е необходима масичка за кафе на ниско ниво.

Масичка Grin golden oak има атрактивен дизайн на пиедестал и значително тегло на краката вградени в основата, за по- голяма стабилност.

Погледнете тук. https://motti.bg/shop/produkti/masi/kafe-masa-grin-golden-oak/

Machinist кръгла маса

Когато настъпят онези дъждовни дни или настъпи зима, никой няма да иска да седи навън. Мебелите на открито са страхотни през по-слънчевите сезони, но често се налага да се опаковат между октомври и март. Въпреки това маса с дървен плот за ефект, каквато е нашата Machinist лесно може да се впише на закрито, като същевременно е достатъчно здрава, за да издържи и времето на открито.

Погледнете тук. https://motti.bg/shop/produkti/masi/kafe-masa-machinist/

Vole пиедестална маса

Ако търсите да създадете стилен интериор на кафене, няма как да сбъркате с пиедесталната маса Vole. Изработена от стомана основата на Vole е много здрава. Модерното прахово покритие на металната основа озарява всеки интериор и оживява тази маса.

.

Погледнете тук. https://motti.bg/shop/produkti/masi/holna-masi/kafe-masa-vole/

Маси за кафенета

МОТТИ предоставя маси не само за кафенета.  Нашият сайт включва богата гама от столове и маси, които са идеални за кафе, офиси, жилища и кетъринг индустрията.Нашата колекция е грижливо подбрана от много различни стилове и облицовки. Уверете се сами https://motti.bg/

Няма коментари

Вашият коментар