Трапезна маса

Трапезен комплект

Разтегателна маса

Стъклена маса

Кръгла  маса

Квадратна маса

Конзолна маса

Основа за маса

Холна маса

Помощна маса

Кръгла маса

Тъй като няма кътчета към кръгла маса, това създава повече пространство, така че хората да могат да се разхождат и да стигнат до мястото си. Кръглата маса е много подходяща за трапезарии в официален стил, както и за по-отворен план на пода, където зоната за хранене е отстрани в по-голяма стая.

Подобреният поток е много важен, тъй като вие и тези, които ще седите на вашата маса, се нуждаете не само от място за поставяне на храна, домашна работа, игри или материали, но и от пространството около масата, за да се движите удобно и да намерите мястото, където искат седне. Твърде често хората закупуват правоъгълни маси за трапезария за правоъгълни стаи и установяват, че няма достатъчно място, за да могат хората да намерят удобно място за сядане.

 

Кръглата трапезарна маса избягва подобни проблеми, като осигурява по-добро използване на пространството в по-малка площ, така че да има по-малко блъскане или струпване при опит да седнете. Освен това няма никакви кътчета за споделяне, които да се хванат, когато се опитвате да стигнете до другата страна.

ПО-ДОБРО ЛИЧНО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ

ПЕРФЕКТЕН ЗА ПО-МАЛКИ ПРОСТРАНСТВА

Кръглите маси имат по-малки отпечатъци от правоъгълни таблици със същия размер, защото няма ъгли, които всъщност губят място. Това означава, че е по-лесно да поставите подходяща кръгла маса в по-малко пространство в сравнение със стандартна правоъгълна маса. Освен това, тъй като всички са под малък ъгъл спрямо тези до тях, има по-малко пренаселено усещане, което получавате, когато седите рамо до рамо с тези на правоъгълна маса.

Ползи от кръглата маса

Кръглите маси са подходящи за малки трапезарии. Поради малкия си отпечатък и заоблената форма те създават среда за трапезария, която е топла, приятелска и удобна. Тъй като няма остри ръбове, това е идеален вариант за семейства с малки деца. Кръглите маси работят добре за настолни игри и за игра на карти, защото те осигуряват обща централна зона, която е лесно достъпна. Изберете кръгла маса с допълнителни листа за маса, така че можете да разширите масата до овална форма за празници и важни събития.

Вероятно сте забелязали новата ни кръгла маса за хранене.

Мислите да поръчате кръгла маса, но откакто се преместихте преди две години и половина, квадратната ви се струва неудобна

Ето три причини, които ще се окажат добре за нашето пространство.

 

Кръгли маси  и квадратни маси

Въпреки че технически зоната за хранене има само две стени (едната от които е врати за вътрешен двор), площта все още е квадрат. В последната ни къща обичах кръгъл рошав килим в квадратна стая, която имахме. Квадратите и кръговете играят добре заедно. Понякога, ако една стая не се чувства, това може да е, защото има всички ъгли, без извивки – добре балансираната стая може да се възползва от наличието на двете.

В трапезарията масата с кръг е толкова удобна и нямате неравномерни зони. Това не означава, че правоъгълна маса е грешна, а просто означава, че кръглата маса може да бъде изключително голяма! Особено ако сте в симетрия!

Искахме да можем да не притискаме хората.

Зоната около кръглата маса е винаги по свобдна за достъп до местата за сядане

Поради разположението на краката, няма надежда за притискане на допълнителни хора.

На кръглите маси лесно можем да поставим още два или три стола около масата. Наистина винаги има място за още един човек и разговорът просто се чувства по-добре около кръгла маса.

Плюс това, поради естеството на кръг просто се чувства така, сякаш заема много по-малко място в нашата къща. Кръгове за победата!

КРЪГЛИ МАСИ ЗА ХРАНЕНЕ

Кръгла маса за хранене е красиво допълнение към вашето пространство. Разполагаме с маси с пълна гама от трайни основи и модерни материали за плотове, включително твърд фурнир  орех, закалено стъкло, мрамор и букова дървесина. Масите се предлагат и в красиви облицовки, включително орех, черно, бяло и други. За един сплотен вид добавете в други мебели за трапезария, включително столове за хранене, пейки, бюфетни маси и други. Разполагаме и със стилни маси на открито за трапезария с вътрешен двор. Пазарувайте нашата селекция от кръгли трапезни маси в различни стилове. След като сте намерили кръгла маса за хранене, научете как да изберете размера и според пространството.

 

Кръглите маси са подходящи за малки трапезарии. Поради малкия си обем и заоблена форма, те създават среда за трапезария, която е топла, приятелска и удобна. Тъй като няма остри ръбове, това е идеален вариант за семейства с малки деца.

Като цяло кръглите маси са идеални за малки кътове за хранене. От друга страна, правоъгълните маси имат гъвкаво предимство. Може да се постави до стената, за да се спести място или да се изтегли, за да се настани допълнителен гост. Получавате още по-голяма гъвкавост с разтегателни маси

Като общо правило, имате нужда от около 90см  място за стол. Няма да заема толкова много място, когато е близо до масата, но трябва да можете да бутнете стола назад, за да станете. Следователно кръгла маса с диаметър 120см всъщност се нуждае от пространство от 3 квадратни метра.

Кръгла маса за хранене с размер за осем човека. Средният размер на кръглата маса за хранене за осем човека е 180см, въпреки че на диаметър 150см могат да се поберат от шест до осем души.

Кръгла маса – незаменима мебел във вашия дом

Кръглите маси са основен елемент от обзавеждането на вашия дом. Този тип мебели ще бъдат перфектни, особено в хола, благодарение на което ще придадете на интериора малко вечен характер и ще направите настроението, царящо в дадено помещение, много по-приятно. Кръглата маса е практична мебел, която може да се използва не само в хола, но и в кухнята и трапезарията. Може да действа и като работен плот в малки апартаменти. Ако искате да имате място в дома си, където да работите, да се храните и да се срещате с приятели и семейство, помислете дали кръглите маси ще отговорят на вашите очаквания.

 

Кръгла маса – какви са нейните предимства?

Кръглите разтегателни маси имат много предимства, включително преди всичко многофункционалност и вечен дизайн. Имайте предвид, че този тип мебели се вписват практически във всяка стая, без значение какъв тип мебели е. Кръглите маси за хранене могат да бъдат не само място за хранене, но и за прекарване на свободното време със семейството или приятелите. Когато купувате кръгла маса за кухнята, със сигурност ще оцените всички нейни предимства. Разнообразието от дизайн, функционалност и възможността да съчетаете мебелите с практически всяка стая във вашия дом са основните характеристики, които отличават такива мебели. Всеки интериор, който включва кръгла маса за 6 души, ще се превърне в уникална стая, която ще ви позволи да прекарвате времето си удобно, дори за много часове.

 

Кръгли маси – в кои интериори ще работят?

Ако все още сте изправени пред избора на конкретна кръгла маса за вашия дом, обърнете внимание за каква стая можете да я използвате. Благодарение на функцията, стила и размера, произвежданите в момента мебели могат да се адаптират практически където пожелаете. Благодарение на това можете да организирате място в дома си не само за хранене, но и за прекарване на свободното време по удобен начин, независимо от броя на гостите. Независимо къде използвате закупената мебел, вие ще останете 100% доволни от избора на кръгъл плот, който гарантира комфорт при използване и много възможности за подреждане.

 

Кръгла маса за хранене – полезна ли е?

Кръглата маса за трапезарията е най-разпространената мебел в магазините, така че ако решите, че този тип мебели ще стои във вашата трапезария, не забравяйте да съчетаете стила й с останалите елементи от обзавеждането на това място. Също така ще бъде добра идея предварително да определите каква трябва да бъде идеалната кръгла маса за хранене, която да отговаря на вашите очаквания. Този тип мебели могат да бъдат полезни особено, когато имате малка трапезария в дома или апартамента си и искате да спечелите малко повече пространство за работа и почивка. Когато решите да имате кръгла маса за хранене, не забравяйте, че трябва да изберете и нейния размер правилно, така че да не затрупва вашата трапезария.

 

Кръгла маса за кухнята – комфорт и вечен стил

Кръглата кухненска маса е отличен елемент от подреждането дори на малка кухненска площ. Ако искате домът ви да придобие малко повече топлина, а кухнята да се превърне в истинско място за хранене със семейството или приятелите, не забравяйте да инвестирате в модерна кръгла кухненска маса. Избирайки такава мебел за вашата кухня, вие ще направите мястото не само малко по-функционално, но и ще станете 100% обзаведено. Имайте предвид обаче, че на пазара се предлагат и квадратни маси, но те не са толкова универсални, колкото кръглите поради удобството при използването им и многото възможности за съчетаване по отношение на стила.

 

Кръгла маса за всекидневната – къде да я поставите?

Можете да поставите кръгла маса в хола в централната му част, което я превръща в интересен декоративен елемент за целия интериорен дизайн. Ако обаче искате дневната да се превърне и в трапезария, и в място за работа едновременно, помислете дали кръглата маса в скандинавски стил не трябва да е малко по-близо до една от стените на стаята. Благодарение на това не само няма да претоварите цялата подредба, но и ще направите мебелите функционални в много аспекти на живота.

 

Кръгли маси – какви са размерите?

На пазара се предлагат различни видове маси и се предлагат в много различни размери. Когато става въпрос за кръгла маса с диаметър 70 см или кръгла маса с диаметър 90 см, не забравяйте, че това са най-популярните модели мебели, които повечето потребители избират най-често. Такива размери позволяват на масата да се адаптира практически към всяка стая, независимо дали е голяма всекидневна, трапезария или малка кухня. Когато избирате кръгла маса с диаметър над 120 см, не забравяйте, че вашата къща или апартамент трябва да имат малко по-голяма площ, тъй като метър от диаметъра на мебелите ще изисква малко пространство. Освен това краката, използвани в този тип маси, трябва да бъдат поставени под прав ъгъл

Кръглите маси са популярен избор за места за хранене и забавление. Имат кръгла форма, без остри ръбове и ъгли, което създава по-спокойна и интимна атмосфера. Те могат да бъдат в различни стилове като традиционни, съвременни и модерни.

Традиционните кръгли маси често са направени от дърво, имат прости линии и могат да включват сложни детайли като дърворезби или струги. Тези маси са вечни и могат да се слеят безпроблемно с всеки декор. Те могат да бъдат изработени от различни видове дървесина като дъб, клен, махагон, череша и т.н. Те също могат да се предлагат в различни покрития като естествени, оцветени или боядисани.

Съвременните и модерни кръгли маси са склонни да имат елегантни и изчистени линии с минималистичен дизайн и често изработени от стъкло, метал или пластмаса. Тези маси са идеални за тези, които обичат да поддържат своя домашен декор актуален и търсят нещо, което може да направи изявление. Те често са изработени от материали като хром, стомана, стъкло или акрил. Те могат да бъдат намерени в различни цветове, шарки и текстури.

Кръглите маси също са чудесен вариант за по-малки пространства, тъй като не заемат толкова място, колкото правоъгълна или квадратна маса. Те също са идеален вариант за тези, които обичат да забавляват гостите, тъй като позволяват лесен разговор и са идеални за сядане на група хора.

Кръглите маси също могат да бъдат съчетани с различни видове опции за сядане като столове, табуретки или пейки. Те могат да бъдат украсени с централен елемент или плъзгач за маса, за да придадат нотка елегантност на стаята. Това ги прави универсална мебел, която може да се използва за различни цели като хранене, работа на компютър или игра на игри.

В заключение, кръглите маси са чудесен вариант за тези, които искат да създадат спокойна и интимна атмосфера в дома си. Те могат да бъдат намерени в различни стилове, материали и размери, за да отговарят на различни нужди и пространства. Те са идеални за по-малки пространства и за забавление на гости и могат да бъдат съчетани с различни места за сядане. Те са универсална мебел, която може да се използва за различни цели, което ги прави чудесно допълнение към всеки дом.

Друго предимство на кръглите маси е, че те насърчават социалното взаимодействие. За разлика от квадратните или правоъгълните маси, няма ъгли или ръбове, които да разделят хората, което улеснява всички да участват в разговори и да взаимодействат помежду си. Това прави кръглите маси идеални за семейни събирания, вечери или друг вид социално събитие.

Кръглите маси също имат вечна привлекателност. Те са използвани от векове в различни култури и среди, от средновековни банкетни зали до модерни домове. Те имат класически и елегантен дизайн, който никога не излиза от мода. Това означава, че можете да се наслаждавате на вашата кръгла маса в продължение на много години, без да се притеснявате, че ще изглежда остаряла.

Кръглите маси също се предлагат в различни размери, от малки, интимни маси за двама до големи маси, които могат да поберат осем или повече души. Това ги прави подходящи за всяко пространство, независимо дали става въпрос за малък апартамент или голяма къща. Някои кръгли маси дори имат разширяема функция, която ви позволява да добавяте листа към масата, за да я направите по-голяма, когато е необходимо.

По отношение на поддръжката кръглите маси са лесни за почистване и поддръжка. Те имат гладка повърхност без ъгли или ръбове за събиране на мръсотия или отломки, което ги прави лесни за изтриване и поддържане чисти. Освен това са издръжливи и могат да издържат на ежедневна употреба, което ги прави чудесна инвестиция за всеки дом.

И накрая, кръглите маси могат да бъдат страхотна фокусна точка в една стая. Те могат да бъдат украсени с централен елемент или плъзгач за маса, за да придадат нотка елегантност на стаята. Те също така могат да бъдат съчетани с подходящи столове, пейки или табуретки, за да създадат сплотен вид.

В обобщение, кръглите маси предлагат разнообразие от предимства, включително способността им да създават спокойна и интимна атмосфера, тяхната вечна привлекателност, гъвкавост в размерите и дизайна, лесна поддръжка и способността им да бъдат фокусна точка в стаята. Те са идеални за всяко пространство, независимо дали е малък апартамент или голяма къща, и могат да се използват за различни цели като хранене, работа на компютър или игра на игри.

Препоръчани продукти


Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Последно разгледани Затвори
Затвори

Затвори
Навигация
Категории