Трапезна маса

Трапезен комплект

Разтегателна маса

Стъклена маса

Кръгла  маса

Квадратна маса

Конзолна маса

Основа за маса

Холна маса

Помощна маса

Квадратни трапезни маси със стил от MOTTI

Известно е, че квадратът има четири страни, всички с еднаква дължина. Поради тази причина квадратните мебели се характеризират с особено хармоничен ефект. Квадратните трапезни маси са идеални за обзавеждане и проектиране на трапезарии по различни причини: ако площта или помещението също има квадратно разположение, например, това може да се съчетае идеално с квадратна маса и да създаде максимална хармония. В допълнение, квадратната маса за хранене може да бъде и разтегателна. В мебелния магазин MOTTI сме избрали за вас селекция от квадратни трапезни маси.
Висококачествени маси за всеки вкус
Квадратните трапезни маси се предлагат в много варианти. Нашите маси от масивна дървесина са особено популярни. Освен това има и маси имитация на дърво. Има и големи разлики в дизайна между отделните модели. В MOTTI, например, можете да видите много трапезни маси в квадратна форма, които са идеални за модерния стил на обзавеждане. Представени са и изискано проектирани маси с рустикален чар, които идеално допълват стила на селската къща.
Място за четирима или осем души
В зависимост от модела квадратните трапезни маси предлагат място за четирима или осем души, като от всяка страна на масата могат да се настанят един или двама души. Това означава, че както по-малките зони за хранене, така и по-големите трапезарии могат да бъдат оптимално обзаведени.
Квадратните трапезни маси се предлагат в различни цветове и дизайни. В MOTTI ще намерите квадратни трапезни маси, изработени от дърво като акация, дъб или орех или изработени от метал. Разбира се и двете са възможни в комбинация или с шикозна стъклена чиния.
Просто изберете предпочитания от вас стил (напр. модерен или селска къща), желания размер и/или цвят, напр. кафяво, сиво или бяло, и вашата нова маса ще бъде доставена до дома ви лесно и удобно.
Дърво или стъкло – кой материал предпочитате?
В нашия онлайн магазин за мебели ще намерите маси, изработени от голямо разнообразие на материали. Независимо дали масивна дървесина като дъб, бор или стъкло и метал, ние ви предлагаме голям избор от различни трапезни маси. Квадратна трапезна маса от масив е класиката в трапезарията и впечатлява със своята естественост, която излъчва уют и топлина. Благодарение на индивидуалната и изразителна текстура на дървото, всяка маса е уникална. Все по-популярни обаче стават и стилните стъклени маси със здрави метални крака, които със своя екстравагантен дизайн са точното нещо за любителите на модерните стилове на обзавеждане.
Всички материали са много издръжливи и лесни за поддръжка , така че можете просто да отстраните мръсотията с влажна кърпа. За нелакирани маси от масивно дърво препоръчваме редовно да натривате повърхността със специално масло за грижа за дървото. По този начин красивата структура на дървото се запазва за дълго време.
Разглеждайте и поръчвайте удобно онлайн.
Сега отделете време да разгледате разнообразието от трапезни маси с квадратен дизайн и вземете своето решение. Доставяме избраната от вас маса удобно и безплатно до дома ви. Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или желаете съвет, ние с удоволствие ще ви помогне.Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Затвори Последно разгледани
Затвори
Затвори
Категории