Аплик

Пендел

Полилей

Плафон

Вграждане

За шини

Лампион

Настолна лампа

Ключове контакти

Външно осветление

Настолна лампа

На пазара на мебели има много лампи, които са предназначени да адаптират осветлението към бюрото. Изборът на осветление обаче е относително трудна тема, тъй като трябва да изберете лампа, която не само ще ни осигури адекватно осветление , но и където можем удобно да изпълняваме ежедневните задължения, свързани с пространството на избраното помещение. Настолните лампи ще бъдат особено важен елемент от пространството на вашия дом или апартамент, ако имате учещи се деца или работите извънредно. Те са от голямо значение, защото добре подбраното осветление помага за намаляване на болката и умората в очите, както и за повишаване на концентрацията и прецизността – ефективността на нашата работа. Преди да закупите екстравагантна настолна или настолна лампа, която трябва да има декоративна функция, си струва да помислите за функционалността на избраното осветление.

На първо място, трябва да се съсредоточите върху параметрите на лампата, така че закупеният продукт да ви служи няколко години, а не само няколко седмици. Най-важният аспект на настолната лампа е нейната лекота и мобилност – преносимост. Трябва да можем да поставим лампата навсякъде, за да не се тревожим за достъп до гнездото. Последните модели осветители имат вграден регулатор на интензитета на светлината – от нас зависи дали ще изберем по-тъмен или по-интензивен светлинен лъч. Най-икономичният вариант за настолна лампа е да закупите LED крушка, която използва по-малко електроенергия, като същевременно произвежда повече светлина. На работното място трябва да има два източника на светлина, тоест основна светлина (осветяваща цялата стая) и насочена светлина (осветяваща конкретна повърхност).

Докато осветлението на бюрото и масата трябва да бъде основно функционално, това не означава, че трябва да се откажете от привлекателния дизайн. Избраният цвят на осветлението е също толкова важна категория. За работа се препоръчва да изберете лампа с крушка с естествен цвят – този цвят на светлината помага за концентрация, така че можете да седите на бюрото дълго време. Все пак съветваме да не избирате светещи и шарени абажури, които са подходящи за съвсем различна ситуация – забавна атмосфера.

Избраната офисна и настолна лампа трябва не само да бъде функционална и практична, но и да пасва на целия интериор на стаята. Доброто осветление е от съществено значение, затова настолните лампи все още са задължителни за всяко бюро . Дизайнът е изключително важен, тъй като трябва да бъде икономичен по своята форма, но и модерен и привличащ вниманието. Акцентът върху функционалността не означава, че този тип осветление не трябва да има естетическа функция. Всеки от нас иска всички елементи на оборудването да бъдат хармонично организирани и съобразени един с друг – да отговарят на интериорния дизайн. Настолната лампа може да бъде изработена в модерен или класически стил, в студени или топли цветове, както и интересно декорирана – най-важното е, че осигурява ярка светлина, чийто интензитет може да се променя по всякакъв начин.

Настолните лампи, налични в нашия магазин са проектирани да съчетаят уникален, завладяващ стил с функционалност. Осветлението на бюрото е почти неразделен елемент от много детски стаи, спални и офиси. Това е един от най-популярните видове осветление поради множеството универсални приложения. Лампата, поставена на маса или бюро, ще ви позволи да работите, да учите и да извършвате други дейности всеки ден.

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Затвори Последно разгледани
Затвори
Затвори
Категории