Спални комплекти

Легла

Гардероби

Скрин

Тоалетка

Нощен шкаф

Матраци

Салонът за красота във вашия дом

Искате ли своя лична стилизираща зона? С всичко, от което се нуждаете и лесно достъпно? Тогава евтина масичка за грим като оазис за красота в мини формат е идеална за вас.
Какви видове тоалетни маси има?
Има различни видове тоалетни маси, които се характеризират със съответните си дизайнерски характеристики. Както при моделите в нашия онлайн магазин, повечето тоалетни масички са оборудвани с чекмеджета, така че винаги да има достатъчно място за съхранение на вашите артикули за красота. В зависимост от избрания модел е включено огледало или може да се закупи отделно и да се постави на оптимална височина. Ъгловата тоалетка може да бъде оборудвана и с допълнителни огледала, които са разположени отстрани на основното огледало, за да можете да проверявате грима си от различни ъгли. Практичен за сложни прически или визии! За най-добра осветеност повечето козметични маси са оборудвани и с LED осветление – обикновено над или отстрани на огледалото.
Дизайн на тоалетка и подходящи места за сядане
Масите за гримиране трябва идеално да се вписват в съществуващото обзавеждане или да бъдат неутрални или ненатрапчиви. Затова особено популярни са моделите в бяло или от естествено дърво. Допълнени с декорация и практични инструменти, вие придавате на стаята си фин, но уникален лукс. В MOTTI ще намерите тоалетки в много различни стилове. Независимо дали е модерен, ретро, селска къща или скандинавски: изборът е ваш! Самата тоалетка обаче е само половината от битката, защото си струва да инвестирате в удобна седалка. Табуретка за вашата нова тоалетка е разумна покупка, без която не бива да се лишавате.
Тоалетки с огледала – най-удобното решение
Тоалетните маси с огледала са идеално решение, както от практична, така и от естетическа гледна точка. Ако изберете подобна мебел, вие получавате цялостна тоалетка, комплект като атрактивна зона за красота. С изискана рамка като декоративен елемент, вашата тоалетна масичка напуска статута си на дискретна функционална мебел и вместо това се превръща в привличащ вниманието в спалнята. Въпреки това, ако искате да е по-дискретно, някои модерни маси за гримиране предлагат и опция за сгъване и разгъване на огледалото, ако е необходимо.
Светлината
Правилното осветление е един от най-важните аспекти на козметичните и тоалетните маси. Затова тя трябва да е съобразена с размерите на мебела и светлината да има подходящ ъгъл на падане, за да освети перфектно лицето, грима и прическата. Добро решение е LED осветлението, което се поставя върху огледалото. Алтернативно, стенни или настолни лампи могат да бъдат прикрепени от двете страни на огледалото. Допълнителната светлина ще ви помогне да нанесете идеално грима си, независимо къде поставите тоалетката си. Достъпът до дневна светлина също е отлична алтернатива за по-светлите часове на деня, поради което тоалетките в идеалния случай трябва да са близо до прозорец.
Намерете правилното място за вашата тоалетка
По принцип тоалетните маси могат да бъдат поставени във всяка стая. Често обаче намират своето място в спалнята или банята. Без значение къде искате да поставите вашата тоалетка, има няколко точки, които трябва да имате предвид. Ако тоалетката не е снабдена с осветление, препоръчително е да я поставите близо до прозорец, за да можете да се отпуснете през деня без допълнителни лампи могат да виждат с достатъчно светлина. Ако това не е възможно, съответното осветление трябва да се монтира отделно. Освен това тоалетката трябва да бъде поставена на място, където има спокойствие, където можете да отделите време за себе си и да бъдете необезпокоявани. Спалнята обикновено е добър избор за това. Друг плюс: огледалата могат оптически да увеличат стаите. Така малка спалня не изглежда претоварена дори с тоалетка.
Как да направите вашата тоалетка функционална и красива
Тоалетната масичка е мебел, която ви позволява да се грижите за красотата си – позволява ви да нанасяте грим, фризьорство или други козметични процедури. Следователно е и място за почивка и отдих – особено когато е спретнато, чисто и стилно декорирано. Допълнителните органайзери и контейнери за маса за грим са особено подходящи за това. Когато отговаряте на въпроса как да поставите тоалетката по правилния начин, струва си да вземете предвид стила на масата и останалите мебели и какво най-добре подхожда на вашата стая. Тук изборът е много голям, тъй като тоалетките се предлагат в голямо разнообразие от стилове. Специално привличане на вниманието несъмнено са просторните маси за гримиране с големи огледала.
Ето как да проектирате перфектната зона за красота
За да сте сигурни, че вашата зона за красота е перфектна и че нищо не липсва, ще намерите обобщение на всички важни аспекти по-долу:
– Изберете подходящ терен с естествена светлина
– Допълнете тоалетката си с допълнително осветление
– Обърнете внимание на размера и позицията на огледалото или огледалата
– Инвестирайте в удобна и подходяща седалка
– Украсете масата си като допълнителен фактор за добро настроение
– Поддържайте нещата подредени с органайзер за суета

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Затвори Последно разгледани
Затвори
Затвори
Категории