През последните 12 месеца повечето от нас прекарват повече време в домовете си и инвестират повече в тях. Ако планирате реконструкция тази пролет, тогава може би мислите за нови мебели. Добрата новина е, че има много идеи – дизайнерските компании изглежда са се възползвали максимално от времето си в заключване, за да излязат с някои наистина свежи и жизнени идеи. Ето някои от тенденциите, които можете да очаквате да видите.

Флорали и природа

Привличането на открито е ключова тенденция от известно време и не показва признаци на изчезване. Много дизайнери подхождат към това с флорални дизайни на килими и меки мебели, а мебелите имат органични, заоблени, извити линии. Помислете за естествени материали като дърво и метал и плавни линии.

https://i2.wp.com/www.freshdesignblog.com/wp-content/uploads/2021/03/furniture-trends-2021-guide-ideas-tips-new-decor-5.jpg?resize=1024%2C668&ssl=1 VOGUE КАДИФЕНО КРЕСЛО В МАКОВО СИВО ОТ BEPURE HOME

Vogue кадифено кресло в маково сиво от BePure Home. Този флорален стол е истински привличащ вниманието, от кадифе и метал. Предлага се и в горчица и обикновени цветове, но ние харесваме този сив цвят, който ще добави интерес, без да бъде поразителен.

Въртяща се бродирана пейка от Bombay Duck ВЪРТЯЩА СЕ БРОДИРАНА ПЕЙКА ОТ BOMBAY DUCK.

Въртяща се бродирана пейка от Bombay Duck. Тази супер ярка малка пейка не е по вкуса на всеки, но със сигурност ще развесели една стая! С участието на многоцветни цветя в лайм, смарагд, два нюанса на горещо розово, нефрит, тюркоаз, люляк, пурпурно и опушено сиво-сиво, всички бродирани, а не щамповани, това е радостен цвят. Той би работил като малка пейка или табуретка и струва £ 225 от Bombay Duck .

Естествен камък

Камъкът е друга ключова тенденция, която продължава да има своя момент на слънце и изборите са безброй. От грубо изсечени стени от пясъчник до гладък полиран мрамор, можете да го използвате, както искате, за да създадете ефект, който е личен за вас. Внимавайте за по-нестандартни мебели или аксесоари, като настолни лампи, купи или дръжки на вратите.

https://i2.wp.com/www.freshdesignblog.com/wp-content/uploads/2021/03/furniture-trends-2021-guide-ideas-tips-new-decor-3.jpg?resize=600%2C600&ssl=1

Бони маса на Бони от Култ Мебели. Тази минимална месингова странична маса от черен месинг с плот от бял мрамор се предлага и с контрастираща черна метална рамка. Плавните линии и минималният дизайн биха работили добре в съвременна обстановка, но той също така дава знак на арт деко / ретро дизайн, така че ще отговаря на по-еклектичен, реколта декор. Струва 99 паунда и се предлага от Cult Furniture. 

https://i0.wp.com/www.freshdesignblog.com/wp-content/uploads/2021/03/furniture-trends-2021-guide-ideas-tips-new-decor-1.png?resize=429%2C631&ssl=1 ЛАМПА ЗА МАСА ОТ БЕТОН И ЗЛАТО PETRA ОТ ARTISANTI.

Лампа за маса от бетон и злато Бетонът е универсален, модерен материал и е използван с голям ефект в тази стилна сива и златна лампа за маса. Високият, бетонен цилиндър е разделен от широка златиста лента за контраст и съчетан с бледосива тъкан на барабана.

Топли земни тонове

Теракотовите сенки твърдо се връщат в полза, може би тъй като помагат да се създаде уютната, успокояваща атмосфера, която всички търсим в момента. Използвайте много различни текстури като глина, вълна и лен и не се страхувайте от аксесоари със смели цветове като горчица жълто или синьо.

https://i1.wp.com/www.freshdesignblog.com/wp-content/uploads/2021/03/furniture-trends-2021-guide-ideas-tips-new-decor-1.jpg?resize=1000%2C1000&ssl=1 КРЕСЛО CALVIN В КАДИФЕ ОТ ТЕРАКОТА И ЛЕН ОТ ATKIN И THYME.

Фотьойл Calvin в кадифе от теракота и лен от Atkin и Thyme. Това малко кресло наистина има всичко. Дизайнът в стил от средата на века го прави хит за всеки декор, а кадифената и ленена тапицерия правят контраст в текстурата, който поддържа парчето интересно. Елегантните дървени рамена имат елегантен дизайн на извита крива, докато контурите на краката са едновременно здрави и стилни. Струва £ 429 и се предлага от Atkin and Thyme .

Основното изображение показва стол Calvin (c) 2021 Аткин и мащерка

Източник на материалаМ:https://www.freshdesignblog.com/2021/04/furniture-trends-for-2021/

Няма коментари

Вашият коментар