Тенденции за метални мебели за лятото

ТЕНДЕНЦИИ ЗА МЕТАЛНИ МЕБЕЛИ ЗА ЛЯТОТО

Металните мебели винаги са били силна тенденция за декориране през летните месеци. Неговата издръжливост го прави перфектен както за вътрешни, така и за външни мебели и предоставя възможност за лесни актуализации с възглавници, тапицерия и обзавеждане. Там, където не са успели мебелите от ракита, стоят метални летни мебели!

Това лято има някои нови метални тенденции, от които ние о сме много развълнувани! Независимо дали търсите да освежите вашето вътрешно пространство с някои нови метали или да купите някакви мебели за външен двор, тези тенденции за метални мебели за лято 2019 ще ви помогнат да намерите декора, който ви говори!

Устойчиви на ръжда за външни мебели

Ако използвате метални мебели навън, винаги използвайте някакъв продукт, устойчив на ръжда или устойчив на атмосферни влияния, за да ви помогне да изглежда нов за години напред. Дори ако използвате мебели за вътрешен двор, предназначени за външна употреба, все пак можете да предприемете допълнителни стъпки, за да гарантирате, че няма да ръждясва и не се окислява. Това е важно и за покритите вътрешни дворове, тъй като те все още могат да станат влажни или влажни и да повлияят на металните мебели.

Важно е също така да се отбележи, че дори когато излагате метеорологичните си мебели на открито, винаги трябва да го носите вътре, за да се съхраняват за зимните месеци. Няма нужда да излагате металните си мебели на елементите излишно в момент, в който дори няма да седите навън!

Почернен метал

Използването на черно покритие върху метал е една от най-новите тенденции в мебелното обзавеждане! Изборът на черна метална основа за вашите места за сядане ви дава чудесна възможност да изберете ярък цвят на тапицерията и да направите изявление в пространството си. Освен това е много заглушен – идеален за тези, които не обичат лъскави или отразяващи метали.

Няма повече розово злато!

Това лято с тъга си признаваме, че тенденцията за розово злато напусна сградата. Розовите нюансите са заменени от по-смели облицовки, като хром, месинг, червено и черно. Разбира се, това не означава, че трябва да изхвърлите столовете, които сте купили миналата година. Ако мислите за промяна, винаги можете сами да довършите метала, за да промените цвета. Има няколко прости DIY проекти, които можете да направите, за да се справите сами!

И ако обичате розово злато, тогава го поддържайте! Декорацията и модерните мебели са свързани с личните вкусове и намирането на това, което ви е най-подходящо.

Масов метал

Това лято металите се използват по нови и по-интересни начини. Вместо просто да действа като основа за мебели и декор, тя се превръща в звездата на шоуто. Независимо дали е със златни, месингови, сребърни или почернени тонове, използването на метали като декоративна част от мебелите е забавна лятна тенденция през тази година.

Готови ли сте за обновяване?

МОТТИ предлага уникални метални мебели, които да отговарят на всяка стая или декор. Ние винаги проектираме нови мебели, материали и метали, за да дадем на нашите клиенти най-новото в съвременните тенденции и стилове на мебели . С нашите черни метални облицовки, и бар столове и различни метали, които се предлагат, ние знаем, че можете да намерите точната тенденция за метални мебели, която търсите това лято!

Още идеи за метални мебели

https://www.pinterest.com/atibav/metal-chairs/

 

Няма коментари

Вашият коментар