Веганските ресторанти нараснаха с 55% C:\Users\Toshi7\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\greenhouse.jpg

Новите цифри показват, че веган и заведения за хранене и ресторанти се разпространяват в цялата страна.

Увеличение на веган ресторанти

Според Local Data Company броят на веганските ресторанти в Обединеното кралство се е увеличил с 55% за 12-те месеца до януари 2019 г. Основната част от тях, разбира се, са открити в Лондон с 18 различни варианта само за вегани в английската столица , Следващият регион с най-вегански ресторанти е Йоркшир и Хъмбър с 12 (Шефилд се гордее с най-много веган заведения ).

Въпреки че тези числа може да изглеждат малки в голямата схема на нещата, те се отнасят само за вегански ресторанти, без да се вземат предвид ресторантите, които са добавили вегански артикули в менютата си.

Ако цифрите показваха ресторанти с поне една веганска опция в менюто, числата щяха да са в хилядите.

Веганство по числа

Според Националното проучване на диетата и храненето, във Великобритания има около 600 000 вегани. Това се равнява само на 1%, но броят им се увеличава от година на година и не показва признаци на забавяне.

Освен това една трета от потребителите във Великобритания умишлено са намалили количеството на яденото месо или са го извадили изцяло от диетата си. А един от всеки 5 британци би обмислил да отиде веган според The ​​Vegan Society.

Добавяне на вегански опции в ресторант

Да имаш нещо за всеки е важно за ресторантите.

Представете си група от осем вечерящи с един веган. Като не побирате всички ядящи, вие жертвате загубата на осем места, просто защото нямате възможности за храна за веган.  Жизненоважно е за операторите да имат поне селекция от опции за вегани и вегетарианци. Ресторантите, които не следват навика на своите клиенти, ще платят цената.

Поглеждайки назад, за веганите беше трудно да вечерят, но в съвременния ден в менюто има поне една опция за вегани. Национални ресторанти като Zizzis, Wagamama и Nandos са добавили вегански ястия в менютата си – така че какво е вашето извинение?

Търговско обзавеждане с етични цели

Ако се изявите като етичен ресторант. Вашите етични избори трябва да протичат в сърцето на вашия бизнес, включително вашия избор на мебели.

Цялото дърво, използвано за направата на нашите мебели като бизнес, идва от устойчиви и правилно управлявани източници . Не само това, но, когато е възможно, ние също обединяваме поръчки, така че да се изпълняват многобройни доставки при всяко пътуване, което означава въглеродния отпечатък при всяка доставка. И тъй като повечето ни доставки се извършват с помощта на собствените ни микробуси, имаме нужда от много по-малко пластмасови опаковъчни материали.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *