Винтидж апартамент с модерен отблясък

Когато два стила се смесват и се смесват добре, това създава интериор за учудване и страхопочитание. Да видите два драстично различни вида итериор в едно, като винтидж и съвременен индустриален предизвиква известно възхищение сред дизайнерската общност. Когато погледнете този винтидж апартамент в Барселона, няма как да не се взирате в него с часове.

Винтидж апартамент с отворен план Дизайнерът Silvia Rademakers беше натоварен със задачата да реновира съществуващия имот и да създаде отворена концепция , като същевременно поддържа отделните пространства свързани помежду си. Тя беше помолена да намали или премахне използването на врати и да генерира естествен поток в целия дом. Естествената светлина просветва и подчертава най-добрите части на интериора .

Ефирен винтидж апартамент Креативна смесица от мебели във винтидж апартамент Винтидж бюро Кожен фотьойл в винтидж апартамент Трапезария във винтидж дом Трапезарна маса и ЛЮБОВ декорация за стена

Текстилът от козина, вълна и памук украсява семплите мебели в стил бохо както и меките тонове дървесина и мед, разположени по пода. Но истинският уау фактор на този винтидж апартамент е модерната кухня и баня. Никога не бихте си помислили да направите и двете, но по някакъв начин работи.

Листовете от стомана се използват за поставяне на рамка , белите шкафове и уредите от неръждаема стомана са сгушени в определените за тях места. Банята действа като буфер между двата стила, дърпайки индустриалните линии, но я омекотява с блясък и белота.

Модерна кухня в винтидж апартамент Необходим е специален талант и добро око за дизайн, за да създадете дом като този. Всичко от хвърлянето на козината до ръчно изработеното изкуство и дори кухнята със стоманено покритие превръщат този апартамент в Барселона в мечта за живеене .

Детска стая в винтидж апартамент Спалня в реколта апартамент Баня във винтидж апартамент План на винтидж апартамент в Барселона

 

Няма коментари

Вашият коментар