Единични дивани

Разтегателни

Ъглови

Комплекти

Кресло

Фотьоил

Табуретка

Г-образен диван – още по-голяма площ за почивка

Ако търсите надстройка на дневната зона на вашия дом, можете да обмислите закупуването на стилен, но функционален Г-образен диван. Тези дивани добавят съвременен чар към интериора на вашия дом със своя семпъл и шикозен дизайн. Те придават модерен вид на вашето пространство и със сигурност са с високо ниво на комфорт. Купувайки Г- образен диван онлайн, можете да спестите място в малки стаи, тъй като дизайнът му може удобно да заеме всеки свободен ъгъл на вашата стая. Тези дивани също са универсални, тъй като можете да ги поставите по различни начини в стаите си. Можете да ги подредите по такъв начин, че да стоят близо до две съседни стени в жилищното ви пространство или да ги поставите в центъра на стаята си, с масичката за кафе отпред. Тук, в MOTTI, можете да изберете желания диван. Можете да закупите тези модерни дивани на впечатляващи цени и да изберете подходящ диван за вашия дом.
Традиционни и класически Г-образни дивани
Най-удобната и привлекателна мебел у дома след леглото определено е диванът. Въпреки това, не бихте искали всекидневната ви да изглежда тясна с, да речем, голям диван от викторианската епоха, който без съмнение изглежда грандиозно, но много не на място във вашата всекидневна. Но… какво да правим, ако нямаме място, и все пак искаме стилен диван, който не изяжда пространството?
Тези видове дивани осигуряват повече места за сядане, без да заемат твърде много място и също са модерни. Въпреки че изглежда обемист, Г-образният диван е най-подходящият вариант, ако имате сравнително малка всекидневна, тъй като осигурява повече места за сядане в ограниченото пространство. Може да побере повече хора от традиционен диван или отделни столове.
Ако обаче сте човек, който обича да променя визията на хола си и оформлението на пространството с всяка смяна на сезона, стойте далеч от Г-образните дивани. Като казахме това, нека да разгледаме какви видове Г- образни дивани предлагаме, за да направите хола си следващият най-добър след спалнята.
Класическият Г-образен диван
Този тип диван се предлага с опора за гърба по по-дългата страна на „Г“. Този стил се предлага с дървена рамка и крака или по-модерен подход с тапицирани модулни блокове, може да се разглоби, за да се направи необходимото разположение за сядане.
Г-образни дивани и възглавница на облегалка
Идеален за малко пространство, Г-образният диван с възглавница на облегалка може да побере удобно около шест до седем души.
Модулни Г-образни дивани
Г-образни дивани се предлагат в отделни модули, които човек може лесно да размести, за да можете да почистите или да осигурите повече места за посетителите. С такава гъвкавост при промяна на разположението на местата за сядане, с няколко допълнителни размествания, можете също да го превърнете в удобно легло. Удобно, когато сте си организирали филмов маратон.
Цената на Г-образният диван варира в зависимост от неговия дизайн, размери и характеристики. Тя може да варира в зависимост и от вида на тапицерията, и допълнителните функции.
Дизайнът на Г-образния диван се е развил с течение на времето, за да отговори на променящите се нужди на хората. Докато пазарувате за Г-образни дивани онлайн, със сигурност ще попаднете на опции като Г-образен диван с място за съхранение, Г-образен диван с функция сън, Г-образен диван с място за съхранение. Нарастващото търсене на тези форми на неконвенционални дивани е видяло други форми като U-образен диван и S-образен диван. Въпреки че са много необичайни, тези форми на дивани също си заслужава да бъдат разгледани.
Защо имам нужда от Г-образен диван?
Дизайнът на Г-образния диван ви позволява да създадете повече пространство там, където имате нужда. Известно е, че тези дивани са функционални и пестят място. Те практически удвояват вашите възможности за сядане, без да заемат много допълнително пространство в сравнение с обикновения диван. Освен това, ако ви омръзне цветът или външният вид на вашия Г-образен диван, просто трябва да смените тапицерията или да добавите няколко цветни възглавници, за да внесете нов облик в хола.
Освободете се от безпорядъка
Дизайнът на Г-образния диван го прави удобно дневно легло. Може дори да се използва като допълнително легло за настаняване на неочаквани гости. По същия начин можете да закупите Г-образен диван с място за съхранение, за да „скриете“ бъркотията. Ако семейството ви е повече от трима души, Г-образният диван ще ви осигури достатъчно място. Можете да направите вашата всекидневна да изглежда елегантна.

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Последно разгледани Затвори
Затвори

Затвори
Навигация
Категории