Аплик

Пендел

Полилей

Плафон

Вграждане

За шини

Лампион

Настолна лампа

Външно осветление

24 резултата

  • Подреди по:
    ...
Филтри
Колекция
Цена

5 аплици за картина, които ще вдъхновят творческото ви въображение

Най-красивите спомени на фокус – светлините на картината го правят възможно

Ден със семейството край морето с пикник в шезлонг. Африканското сафари и първият жираф, който сте виждали в дивата природа. Първият учебен ден на Вашето дете или собствена Ви сватба. Всичко това са моменти, които бихте искали да запечатате завинаги. Фотографията ни приближава една стъпка по-близо до тази мечта. Поставянето на такива емоционално заредени моментни снимки на стената е нежно подчертана от осветителни тела за картини с правилната светлина. Те акцентират върху щастливия момент по един атмосферен начин и така подчертават много лични акценти във вашето жилищно пространство.
Как се закрепват светлините за картина?
По принцип точно като обикновените таванни или стенни лампи. Първата стъпка винаги трябва да бъде:
Съвет: Аплика трябва да бъде поставен в средата, на няколко сантиметра над картината или семейната снимка. Това е единственият начин да поставите вашето бижу перфектно. За големи картини може да е необходимо да инсталирате няколко аплика. Трябва също така да имате предвид: Ако става въпрос за стъкло, то определено трябва да е антирефлексно, за да няма нежелани отражения, когато включите светлината на картината.
Каква осветителна технология стои зад това?
Осветителните тела за картини работят в повечето случаи съссветодиоди. Защото LED предлага много предимства. Плюсът е особено важен при LED аплиците: модерната технология за осветление позволява компактен дизайн. По този начин аплиците могат да останат тънки и да се отдалечат на заден план.
Предимствата на LED лампите с един поглед:
# консумирате 80-90% по-малко енергия от крушките с нажежаема жичка
# имате 50 пъти по-дълъг живот от крушките с нажежаема жичка
# Те са много издръжливи – няма жичка, която да изгори
# Дават 100% светлина веднага щом се включат
# Издържат до 50 000 часа
От какви материали са изработени осветителните тела?
Искате ли да съчетаете светлината на аплика с вашата картина. Разбира се, това има смисъл. В зависимост от снимката или стила на произведението на изкуството със сигурност е подходящ различен аплик. Просто разгледайте тук и се
вдъхновете. От месинг и алуминий до бамбук и стъкло до неръждаема стомана и пластмаса. Ако имате някакви въпроси относно материалите, просто се свържете с нашият екип. Отидете на формата за контакт по-долу.
С какви специални характеристики се предлагат светлините за картина?
Трябва ли да може да прави повече от просто осветяване на картина? Дори името им да не обещава повече, има модели, които могат повече:
# приглушена светлина
Просто проверете подробностите за продукта, за да видите дали е посочена функция за затъмняване. Тогава нищо не пречи на уютното акцентно осветление.
# работещи безжично
Наистина, те са доста редки, но все пак съществуват: аплици за картини с батерии. Можете да разберете повече за това в описанието на артикула.

 

Количка
X Списък с желани
X Последно разгледани
Категории