Бюро право

Бюро с регулиране

Бюро с чекмеджета

Бюро ъглово

Бюрото – удовлетвореност от работата

Как да намерите идеалното работно място!
Намирането на идеалното бюро е личен въпрос – независимо дали за домашния офис или в хола. Защото едва ли друга мебел трябва да бъде съобразена с вашите индивидуални нужди като тази.
Бюрото трябва да е място, където се чувствате комфортно, където имате много място и където можете да бъдете продуктивни. Многообразният избор в MOTTI ще ви помогне да намерите новата творческа точка за вашия дом.
Бюра за всички изисквания в офиса или дома
Индивидуалният характер на стаята оказва голямо влияние върху избора на оптимално бюро. В зависимост от това колко място имате на разположение, можете да избирате между тясна и широка маса. Подравняването на бюрото към стената е много по-спестяващо място и затова се препоръчва за по-малки стаи. Ъгловото бюро се отличава с голямо пространство, което благодарение на втората страна на масата предлага повече място за съхранение на устройства (като принтери или настолни компютри), папки или документи.
Освен големината на помещението, влияние върху разположението на бюрото оказва и разделението на помещението. За работа на компютър или лаптоп са ви необходими контакти и интернет връзка. За да избегнете ненужното претрупване на кабелите и да осигурите добра сила на сигнала, има смисъл да го поставите в непосредствена близост до съществуващите връзки.
Съвет: Обърнете внимание на условията на осветление на желаното място от самото начало! Техниката на работната маса трябва да са възможно най-близо до прозорец, но под прав ъгъл спрямо него. Дори ако гледката от прозореца е изкушаваща, това е единственият начин да използвате оптимално дневната светлина, без да има отражения върху екрана или досадни сенки. Освен това гледката навън разсейва повече, отколкото насърчава производителността.
Функции
Модерните бюра са много повече от плот на четири крака. Оптималната работна маса е функционална и улеснява работата ви по много начини. Не всяка дейност има еднакви изисквания, но те трябва да бъдат адаптирани към съответните изисквания. Така че запитайте се колко важни са за вас следните функции за вашата работа:
# отделно издърпване за мишка и клавиатура
# увеличена площ за монитор
# регулируема на височина и/или накланяща се работна повърхност
# Място за съхранение на файлове и офис консумативи
# Колелца под краката на масата
Бюра в различни дизайни
Най-често срещаният дизайн за офис маса се състои от прав плот и подконструкция. Това може да се състои от тънка рамка или да предлага допълнително място за съхранение под формата на чекмеджета и рафтове. Материалът често е от дърво, но са популярни и комбинациите от метал и стъкло, които могат да се комбинират в различни помещения и с различни мебели.
Както винаги дизайнът на бюрото е въпрос на вкус. Но предвид големия избор в MOTTI, това не е толкова лесно. Трябва ли масата да бъде интегрирана ненатрапчиво в заобикалящата я среда? Или трябва да се откроява от останалите мебели като привличаща вниманието? Тук се изисква вашият личен вкус и стил. Освен вечното бюро в бяло, ви очакват и много други варианти.
За здравословна работа, трябва да се уверите, че:
# стоиш прав
# раменете ви са отпуснати
# двата крака са равномерно натоварени
# стомахът ти не удря бюрото
# Ръката и предмишницата образуват ъгъл от 90°
В онлайн магазин MOTTI ще намерите селекция от различини модели бюра в различни цветове и със здрави работни повърхности, които се вписват безпроблемно във всяка среда.
Готин и елегантен шик
Ако искате да направите работната си среда шик, изберете чисти линии и минималистичен дизайн. Ограничете цвета на бюрото си до бяло, сиво или черно и комбинирайте новите си офис мебели с други предмети в тези цветове. Работна маса със стъклен плот също е чудесно подходяща, придавайки на цялата стая висококачествено усещане.
Винтидж вид: Ретро за днес
50-те до 70-те години на миналия век са отново на мода днес и можете също да изразите своята информираност за тенденцията в офиса. Бюрата с винтидж визия са изработени предимно от светло или тъмно масивно дърво и наистина привличат вниманието само заради внушителните си размери. Най-ефектен е, когато е заобиколен от други мебели в подобен стил или когато стои самостоятелно в стаята. Разбира се, тук не трябва да липсва и настолната лампа във винтидж стил.
Индивидуална комбинация от стилове за персонализиране на работното място
Вие сте индивидуалист, който не иска да се обвързва с определен стил, а просто иска да се заобиколи с необичайни дизайнерски предмети? Тогава офис масите с индивидуална визия са точно за вас. Независимо дали е от масивно дърво, метал или стъкло – с всяка мебел изразявате добрия си вкус и вашите служители, колеги, клиенти и бизнес партньори могат да го видят. Комбинирайте различни стилове, но останете верни на стандартите си! В MOTTI ще намерите необичайни артикули, които са изключително желани по отношение на функционалност и дизайн.
Къде трябва да бъде бюрото?
Най-добре е да поставите бюрото под ъгъл от 90° спрямо прозореца. Светлината, идваща отстрани, осигурява оптимални условия на осветеност при работа. По този начин можете да избегнете досадните отражения, които се появяват на екраните, когато светлината идва отзад. Ако сте левичар, светлината трябва да идва отдясно, ако сте десничар – отляво. В резултат на това няма нежелани сенки в ръкописната работа.

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Последно разгледани Затвори
Затвори

Затвори
Навигация
Категории