Ъглови гардероби 

Гардероби с чекмеджета

Гардероби с панти

Гардероби с плъзгане

Гардероби с огледала

Гардероб с врати на панти – класика в спалнята

Кой гардероб с панти е подходящ за моя дом?
Преди закупуването на гардероб възникват много въпроси. Дизайнът трябва да Ви харесва. Трябва да се направят точни измервания, за да се гарантира правилният размер. Доброто качество също е важно, защото купувате гардероб за дългосрочен план.
Какви гардероби с панти се предлагат?
Ще намерите популярния гардероб с панти като гардероб с 1, 3 или 4 врати. Можете да избирате между прави гардероби, ъглови гардероби и гардероби на панти с огледала. Можете да избирате и от шкафове с различен брой рафтове и чекмеджета. По-малкият гардероб също се предлага само с релса за дрехи и рафт в горната част.
Какво е предимството на пантите в гардероба?
Вратата с панти е традиционна врата на гапдероб и се използва от векове. Вратите с панти са лесни за сглобяване и лесни за използване. Пантите се сменят лесно в случай на дефекти.
Кои гардероби с панти са подходящи за малкия апартамент?
Имате ли апартамент с всекидневна/спалня? Тук също ще намерите шикозни дизайни за малки до средни гардероби с панти без огледало или с малко огледало. Гардеробът разполага с много място и с допълнителните чекмеджета е толкова универсален, колкото и скрин.
Какви размери има за гардероби с панти?
В зависимост от броя на вратите, рафтовете и чекмеджетата, гардеробите с панти имат много различни размери. Има по нещо подходящо за всяки вкус – от компактния модел за тийнейджърската стая до просторния модел, който се простира по цялата стена на спалнята. Ширината, както и височината и дълбочината на шкафовете варират. Не на последно място, вътрешното оформление трябва да отговаря на вашите нужди. Помислете колко място за съхранение ви е необходимо за вашия гардероб и е по-добре да го планирате щедро, така че всичко да може да бъде прибрано прилежно. Изберете гардероб с панти, който не изглежда твърде обемист или твърде малък във вашето пространство и чийто интериор ви дава достатъчно възможности за съхранение на вашите дрехи, спално бельо и аксесоари.
Можете да видите броя на вратите в прегледа на продукта и да получите представа за размера.
Какво трябва да взема предвид, когато става въпрос за размери на гардероб с панти?
Преди да купите гардероба си, не забравяйте да измерите помещението, за да избегнете неприятни изненади. Когато правите измерванията, уверете се, че разстоянието между гардероба и леглото предлага достатъчно място за движение. Дори и с отворена врата, човек трябва лесно да мине покрай гардероба. Също така имайте предвид, че гардеробът с панти не трябва да е твърде близо до вратите и прозорците на стаята, за да могат да се отварят напълно. Не на последно място, трябва да помислите дали разполагате с достатъчно място за удобно сглобяване на мебелта.
Как да измеря пространството за съхранение на гардероба с панти?
Измерете ширината и височината. Измерете дълбочината и добавете размера на вратата. Тогава имате чистото налично място за позициониране. Освен това трябва да се има предвид разстояние от 5 до 10 см между шкафа и стената, за да не се образува мухъл. Сега също измерете колко голям е проходът между цялата дълбочина и леглото. Така че да нямате проблеми по-късно.
Какъв дизайн да избера за гардероби с панти?
Гардеробите с панти се предлагат в огромна гама от различни дизайни и стилове. Ще намерите много модерни двуцветни и многоцветни гардероби, матови или гланцови за съвременните тенденции в обитаването. Можете също така да избирате между ретро, винтидж стил, шаби шик, античен, кънтри стил, колониален стил и класическия гардероб за спалня. Много популярни са дървените гардероби от масивно и лакирано дърво и бели/бежови/кремави гардероби с врати на панти. Тези гардероби са оборудвани с голямо разнообразие от дръжки.Има хромирани дръжки, които са удължени, ъглови, извити, лъскави или матови. Античните гардероби или ретро гардеробите също могат да бъдат изработени с тъмни метални дръжки на вратите и чекмеджетата. Две огледала едно до друго разширяват стаята визуално по-ефективно от едно огледало. Освен класическите дървени гардероби, бели и кремави гардероби има и цветове като сиво, антрацит и черно и бяло. Намирането на правилния дизайн за останалите мебели в стаята няма да ви затрудни. Между другото, можете да поставите специални акценти с гардероб от масивно дърво в модерната, светла спалня.
Ето малък преглед на различни опции за дизайн:
Модерен: Този стил включва както цветни, така и изчистени модели в бяло, сиво или черно. Минималистичният вид е подсилен още повече с функцията за отваряне с натискане без дръжки. Правите линии и дизайните без излишни украшения са правилният избор тук. Модерни изглеждат също гланцирани фронтове и огледални врати, както и чекмеджета в контрастни цветове.
Селска къща: Стилът на селската къща се характеризира със светли цветове и дърво. Те са добре дошли да имат релефи и други декорации. Шкафовете във фермата изглеждат особено шик.
Индустриален: Тъмно дърво и тъмен метал са характерни за индустриалния стил. Последните могат да бъдат намерени под формата на рамки или крачета и подходящи дръжки.
Скандинавски: Светло дърво, бели и пастелни цветове е точно толкова подходящ за този стил, колкото и с тесни крака, които осигуряват типично ефирния, лек вид.

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Последно разгледани Затвори
Затвори

Затвори
Навигация
Категории