Аплик

Пендел

Полилей

Плафон

Вграждане

За шини

Лампион

Настолна лампа

Ключове контакти

Външно осветление

Тераса и градина блестят в нова светлина

Външна лампа в стил селска къща:
Градината и външната зона внасят глътка свеж въздух в ежедневието и са лесно достъпен ваканционен дом точно на прага, особено през топлите летни месеци. Външна лампа в стил селска къща не само превръща балкона и терасата във втора всекидневна през деня, но и я прави още по-приятна за използване вечер и през нощта. С осветена външна зона можете да завършите деня с чаша вино или просто да удължите времето на следващото весело барбекю парти с приятели .
# атмосферно осветление
# стилистични акценти
# различни видове за всяко място на употреба
Външната подова лампа
Външната подова лампа осигурява стилно осветление в открити градински площи, пред алеята или покрай пътя. Външната лампа за селска къща с основа е здраво поставена в земята и може да се монтира върху различни повърхности като дърво, камък или плочки, както желаете. С висящ или стоящ фенер подовата лампа създава атмосферна атмосфера в близост до местата за сядане.
Поставена отстрани на пътеката или близо до стълби, подовата лампа също има функция за безопасност и осигурява безопасен и безпрепятствен път до входната врата привечер и през нощта. Ако подовата лампа е монтирана на фиксирано място, захранващият кабел може да се спусне в земята. Ако, от друга страна, външната лампа за селска къща трябва спонтанно да смени мястото си на използване, незабележимият кабел може да бъде положен бързо и дискретно зад храсти, по ръба на границите или под мулч от кора.
Външна лампа за стенен монтаж
Стенната лампа е особено класически пример за външно осветление и често се използва на тераси и балкони. Абажурът се монтира на външната стена на къщата, но също и на стълбове или колони. Закачливите, висящи абажури са елегантен начин да разчупите вида на външната фасада и да го разширите с артистични декорации. Плоска външна лампа в провинциален стил, от друга страна, се слива дискретно с външната стена и подчертава пуристичен и градски стил.
Не само самата стенна лампа, но и електрическата крушка може да привлече вниманието. Модерните крушки в ретро стил придават на стенното осветление завършек.
За особено хармонична цялостна картина, стилът и материалът на външното осветление на селската къща могат да бъдат индивидуално съчетани с дизайна на стената и други декоративни елементи:
романтичните железни лампи с готически влияния се съчетават идеално със стени от естествен камък, селски прозорци или игриви щори. Леките модели от желязо допълват светли дървени стени или ламперии.
морски дизайнерски линии. Намалените абажури в метални тонове,изнасят характера на таванското помещение навън и придават на бетонните или тухлени стени градски характер с ретро чар.
Прожектори и висящи лампи
Прожекторът: е идеален за поставяне на специални елементи от градинския дизайн. За разлика от конвенционалния абажур, прожекторът не осветява цялата площ, а насочва светлинния лъч към желаната цел. Статуи, дървета или амфори се появяват в напълно нова светлина с прожектор. Една просторна градина може да бъде атмосферно структурирана с подчертаващи външни светлини на селска къща – но осветените стълби и стените от естествен камък също очароват с разнообразни игри на сенки.
Висящата лампа: Покритите външни площи като терасата, павилиона или перголата са популярни места за прекарване на времето с приятели и семейство през меките летни нощи. Висящите лампи са добър избор за създаване на централно осветление тук и за равномерно осветяване на помещението . Те могат да бъдат прикрепени в средата на сенника директно над масата и зоната за сядане или да украсят ъгловите колони по атмосферен начин. Колкото по-високо е разположена висящата лампа, толкова по-голяма е осветената площ. Вие определяте колко ярко лампата трябва да осветява външната зона.
Лампи и допълнителни функции
След като бъде намерена и монтирана идеалната външна лампа за селска къща, тя може да бъде оборудвана с правилния източник на светлина. Изборът на крушка не само определя колко ярко свети една лампа, но и дали светлината има топъл или студен характер. Топлата, приглушена светлина е идеална за атмосферен характер на свещи. Студените бели тонове, от друга страна, стилно демонстрират фасади и скулптури. Неутралната бяла светлина е популярно решение за осветяване на пътеки – неравностите и препятствията могат да се видят особено добре тук.
Детекторът за движение и таймерът са особено популярни допълнителни функции за външно осветление в провинциален стил. Оборудвана с отделни сензори, светлината се включва само на открито, когато е необходимо, тъй като се включва и изключва автоматично при движение или привечер.
Ако външната лампа в селската къща е оборудвана с детектор за движение, се препоръчва използването на светодиоди – малките светодиоди издържат на повече цикли на превключване от други източници на светлина.

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Последно разгледани Затвори
Затвори

Затвори
Навигация
Категории