Двойно легло

Единично легло

Тапицирано легло

Легло със съхранение

Дървено легло

Метално легло

Матрак

Легла със съхранение - Гъвкави, спестяващи място, функциона

Леглата с контейнер се отличават с уникална функционалност. Пространството на спалнята трябва да побере почти всичко – чаршафи, завивки, дрехи, обувки и др. Ето защо леглата с съхранение означават не само комфортен и релаксиращ сън, но и удобно допълнително пространство.
В малък апартамент всеки сантиметър е от значение и всяка допълнителна мебел е от голямо значение в организацията на стаята. Пространството на спалнята трябва да бъде организирано с най-голяма грижа, така че интериорът да е оптимално подреден. Когато планирате, трябва да вземете предвид пространството за малки предмети и предмети, които не украсяват повърхността, а само я затрупват и заемат ненужно.
Легло с контейнер ще бъде полезно в малки пространства, в студиа, в детска или тийнейджърска стая. Освен това не забравяйте, че закупеното легло трябва да е удобно, да позволява спокойна и комфортна почивка. Красиво направеното легло е мебел, която, от една страна, ще допълни ефектно декора на спалнята, а от друга страна ще има положителен ефект върху нашето благосъстояние.
Купуването на легла със стандартни размери носи много предимства, защото е по-лесно да изберете матрак, рамка и е по-лесно да закупите подходящ комплект спално бельо. Въпреки че спим предимно на матраци, не бива да се подценява изборът на рамката и рамката, в която е вградена. Добре подбраното легло ще издържи с вас няколко или дори няколко десетки години. Струва си да изберете рамки от букова дървесина или добри MDF плоскости. В основата е твърдото покритие на леглото. Също толкова важно е да изберете правилната рамка – тя трябва да има същия брой зони на твърдост. Облегалката за глава и нейната височина могат да се регулират според вашите индивидуални нужди. Покупката на легло с контейнер ще бъде изключително функционално и практично решение – спално бельо, възглавници и завивка няма да заемат място в гардеробите и скриновете, което ви позволява по-лесно да организирате пространството.
Мястото за съхранение на ежедневни вещи често е оскъдно, особено в по-малките спални и едностайните апартаменти. Тесните пространства не позволяват допълнителни скринове или по-големи шкафове за съхранение и се превръщат в предизвикателство за всеки, който цени реда в спалнята. Достатъчно възможности за съхранение за модерни, изчистени концепции за помещения и домашна атмосфера всъщност са основно изискване. В зле проектирани спални бързо се сблъсквате с подобен проблем: ако голяма част от наличното подово пространство вече е заето от леглото, какво да правите със зимното спално бельо или дебелите зимни якета, които вече не се побират в гардероба.
Легло за съхранение, което създава допълнително пространство за важни, рядко използвани или дори красиви неща чрез интегрирани чекмеджета, рафтове или чекмеджета, често помага в такива ситуации.
Спокоен сън и много допълнително пространство: леглото за съхранение
Леглата за съхранение съществуват в многобройни варианти, които като цяло имат едно общо нещо: създава се допълнително практично пространство чрез интегрирането на чекмеджета и чекмеджета, прикрепени под спалната повърхност, скринове, прикрепени отстрани или вградени рафтови елементи, което прави леглото с място за съхранение е многофункционално пространство и универсално чудо. Възможностите за използване на допълнителното пространство са почти безкрайни.
През лятото например по-дебелите завивки и възглавници, които са необходими само през мразовитите зимни месеци, могат да се съхраняват в по-големи и просторни чекмеджета. Като алтернатива, спечеленото място за съхранение може да се използва за дрехи, обувки, спално бельо и дори за играчки в детските стаи.
Отворените рафтове също са идеални за по-малки декоративни елементи, аксесоари и лични акценти като рамки за картини. Ако няма отделна всекидневна, те предлагат място за книги, CD, DVD. Подобно на скрин, свързан с леглото, дребни предмети, до които искате да имате достъп често или бързо, като мобилни телефони, очила, часовници, бутилки с вода и четиво за лягане, също могат да се съхраняват на рафтове.
Легла с място за съхранение – предимствата с един поглед
Леглата за съхранение са тайните звезди, когато става въпрос за подреждане на едностайни апартаменти или малки спални. Гъвкавите мебели печелят точки и в детски стаи или стаи за гости поради възможността да могат да се приберат ежедневните предмети, които не са необходими за нула време и по този начин да се създаде по-приятна атмосфера в стаята за възможно най-кратко време. Почти всички легла с пространство за съхранение в
MOTTI също могат да бъдат индивидуално оборудвани с ламелни рамки и матраци, които да отговарят на вашите нужди за сън , от пружинни сърцевини до студена пяна и гел.
Предимствата на леглото със съхранение накратко
– Ясен плюс в пространството за съхранение в малки или непропорционални стаи благодарение на просторните възможности за съхранение под повърхността на леглото
– Повече пространство в гардероба, тъй като сезонните дрехи или обувки могат да бъдат заменени
– Допълнително място за съхранение на индивидуални акценти и декорации в стаята
– По-тиха, по-комфортна атмосфера в стаята благодарение на повече ред в зоната за спане
Подобно на други видове легла, леглата с пространство за съхранение се предлагат от
MOTTI в множество размери и дизайни, които могат да бъдат избрани в зависимост от вашите нужди и желания.
Заключение: легла със съхранение – функционални легла за подреден дом
Хармонично проектираната концепция на стаята и чистата среда за спане допринасят много за ежедневното благополучие в собствените ви четири стени. Леглата с място за съхранение помагат като прости, многофункционални решения, дори в малки стаи, да дадат място на предмети, които не са необходими в ежедневието или които не могат да бъдат поставени по друг начин.
Ако изберете легло за съхранение в спалнята, вие избирате най-доброто от двата свята, вместо да се налага да избирате между функционално място за съхранение и комфорт при спане!

Особено при леглата с чекмеджета, в зависимост от това дали чекмеджетата са само от едната или от двете страни, размерите на чекмеджетата също играят роля в допълнение към пространството, необходимо за действителната повърхност на леглото. Когато измервате, трябва да се уверите, че всички части на стаята остават достъпни дори когато мястото за съхранение е извадено. В повечето случаи вариантите с рафтове не трябва да се измерват отделно.

Ако трябва да се съхраняват дебели зимни одеяла и възглавници, които заемат повече място от тениски или хавлии, големите чекмеджета са добро решение. Ако много различни, по-малки артикули трябва да бъдат прибрани отделно, няколко отделни чекмеджета могат да бъдат полезни вместо това. Ако искате да съхранявате четиво за лягане или други дребни предмети, които са бързо достъпни, отворените зони за съхранение или прикрепен скрин са най-добрият избор.

Ако искате да поставите индивидуални акценти с цветни или пастелни цветове на стените и многобройни аксесоари, леглата с пространство за съхранение в модерно, фино бяло или в скандинавски стил са идеални, които впечатляват със своя семпъл дизайн, прави, изчистени форми и изобилие от възможности за украса. В допълнение, висококачествени, издръжливи материали на дървесна основа, изработени от акация или дъб, често се използват за модерни легла в сдържан, вечен дизайн.
Леглата за съхранение в селски стил, от друга страна, често се характеризират с използването на светла, лакирана масивна дървесина като бор, която разкрива пълния си потенциал в комбинация с класически шарени калъфки за легла и възглавници в естествени цветове.

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Последно разгледани Затвори
Затвори

Затвори
Навигация
Категории