Ремонт на кухнята- какъв цвят да изберем? Няколко съвета от дизайнери

Ремонт на кухнята- какъв цвят да изберем? Няколко съвета от дизайнери

 

Изборът на цвета на кухнята е важно решение. Цветовете не само определят настроението в стаята, но също така могат да предизвикат различни емоции или поведение у хората. Ето защо цветът в нашата кухня е много важен. Събрахме няколко идеи от интериорен дизайнер, за да ви помогнем с правилния избор

Заредете се с енергия

Жълтото е цвят, който отразява експлозия от енергия, в допълнение към факта, че е позициониран в дизайна. Този цвят ще помогне да придадете светлина на малките пространства, а ако имате голямо пространство, можете да прибягвате до комбинирането му с други цветове, за да изглежда по-елегантно. Неговите кехлибарени тонове ще направят пространството да изглежда много уютно и можете да ги подчертаете с малки светлини като акцент.

Бяло за кухня, пълна със спокойствие

Бялото е цвят, който предава спокойствие, безопасност и най-вече чистота. Ето защо намира широко приложение в  кухните. Единствената подробност е, че ако имате много силни източници на светлина, това може да е дразнещо за очите ви и дори да причини главоболие. Така че, ако искате да имате безупречно и релаксиращо място, боядисайте кухнята си в бяло, но ограничете източниците на светлина

Зелено

Зеленият цвят създава у хората релаксиращи усещания. Можете да изберете много ярки тонове, за да предадете енергия, или пастелни тонове, за да направите кухнята да изглежда по-приветлива. Като всички студени цветове, той създава среда на стабилност и хармония и ако го комбинирате с бяло, тогава външният му вид придобива специална мекота, за да създаде по-деликатна среда.

Розово

Розовият цвят е цветът на невинността, но ако го приложите във вашата кухня, това, което ще получите е, че изглежда много нежно и уютно. Това ще бъде мястото, където всеки би искал да бъде, за да си спомни и да опита отново рецептите на мама. Този цвят също ще ви помогне да предадете спокойствие на вашите гости и ще направи пространството ви да изглежда по-голямо.

Пълна свежест!

Синьото е цвят, който има голямо разнообразие от нюанси – ярки, тъмни или светли. Независимо кой от тях изберете, вашите стаи винаги ще изглеждат красиви и хармонични. За да изглежда кухнята ви очарователна, тогава можете да смесите някакъв нюанс на синьото, този по ваш избор, с бяло, за да й придадете светлина и не забравяйте малката тайна на всичко: включете естествен елемент в друг цвят, за да направите обстановката още по-стилна.

Как да почистите белите мебели? Почистване на бели мебели стъпка по стъпка
Как да почистите белите мебели? Почистване на бели мебели стъпка по стъпка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Затвори Последно разгледани
Затвори
Затвори
Категории