Какъв вид бар столове трябва да избера?

Какъв вид бар столове трябва да избера?

Какъв вид бар столове трябва да избера?

Както всеки собственик на бара знае, използвана мебел от бар стола. Въпреки това, както е важно да обмислите внимателно избора на по-обемни предмети като маси, има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато избирате перфектния бар стол за вашата кръчма или бар.

Колко високи трябва да са вашите бар столове?

Височината на вашите бар столове винаги ще зависи от височината на вашия бар. Няма смисъл да поставяте високи бар стол до ниска бар маса, където хората ще се чувстват сякаш седят твърде ниско. Като обикновено правило е добре да имате бар стол, която е с около 30 см по-къса от бар масата. Бар столове като бар стол AFM отдолу са перфектен избор за стандартната височина на бар около 97 см.

Какъв вид бар столове трябва да избера?

Откъснете се от бара

Разбира се, бар столовете не трябва да се ограничават само до зоната на бара. Малките бар столове са идеалният партньор за малки маси в иначе неудобни за запълване пространства. Също така, високи бар столове като стилния стол на LUS от черна рамка, показан на снимката по-долу, работят перфектно с масички за поза, за да създадат хладен съвременен вид и да осигурят удобно пространство за ядене и пиене. Високите бар столове също са чудесна възможност за заведения, които редовно проверяват спортове, тъй като осигуряват голям избор от гледна точка на клиентите да гледат големия мач.

Какъв вид бар столове трябва да избера?

Най-добри ли са бар столовете с гръб?

Зависи за какво ги използвате. Няма съмнение, че бар столовете без гръб са по-рентабилни и заемат по-малко място. Те обаче са по-малко удобни от табуретка с облегалка, така че клиентите може да са по-малко склонни да се настанят за вечерта на бар стол без гръб.

Добър компромис е да се смесят двете, като се изберат бар столове с гръб в бара или покрай местата за сядане в стил бар в краищата на стаята, където пространството може да бъде ограничено. След това можете да изберете по-удобен стил на гръб със или без ръце, който да допълни позираните маси, където гостите са по-склонни да избират да общуват цяла вечер.

Въпрос за пространство

Освен че мислите за височината на вашите бар столове, важно е и да помислите как те ще се поберат във вашето пространство, особено в настоящата ера на социално дистанциране. Бар столовете винаги трябва да се вписват спретнато под бара или масата, с които са сдвоени, за да се осигури рационализиран външен вид и лесно закачане. Когато избирате бар стол с гръб и / или ръце, уверете се, че те не изпъкват твърде далеч в пространството, където хората трябва да ходят или създават усещане за претъпканост покрай бара или около масата. Хората често обичат да преместват и бар столове, така че е важно да не избират нищо твърде тежко и тромаво.

Като оставим настрана ограниченията, трябва да позволите между 66 см – 77 см между центъра на един бар стол и центъра на друг, за да сте сигурни, че пространството не изглежда претрупано и клиентите имат достатъчно място за лакти.

Стил и комфорт

MOTTI предлага широка гама от бар столове, вариращи от традиционни дървени бар столове за кръчми до съвременни хромирани стилове за модерни барове. Добавете допълнителен комфорт и стил с опции за тапицерия от кожа и плат, за да създадете привлекателна атмосфера и да се слеете с вашата декоративна схема. Тапицираните бар столове са чудесен вариант за зони, в които бихте искали да насърчите гостите да се задържат, вместо просто да спират за бързо питие.

Намерете перфектните бар столове за вашия бар

Повечето бар столове на MOTTI имат съвпадащи малки табуретки, маси и столове в нашата гама от мебели за барове, което означава, че можете да създадете перфектната сглобена тема за вашето пространство. За да научите повече, моля,

 

Практични съвети за избор на идеалния цвят на спалното бельо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка
Списък с желани
Последно разгледани
Категории