Малки идеи за домашен офис: 11 начина да извлечете максимума от работното си пространство

Малки идеи за домашен офис: 11 начина да извлечете максимума от работното си пространство

Малки идеи за домашен офис: 11 начина да извлечете максимума от работното си пространство

Идеи малки идеи за домашен офис

(Изображение : Ikea)

Търсите идеи за малък домашен офис? Разбираме, че за повечето хора, работещи вкъщи, реалността не е голяма стая, посветена единствено на това да се свършат нещата, това е малко бюро и резервен стол за трапезария в ъгъла на вашата всекидневна. Но само защото пространството е малко, това не означава, че не можете да създадете страхотен домашен офис, просто продължете да превъртате, за да разберете как …

1. НЯМА ОФИС, НЯМА ПРОБЛЕМ: СЪЗДАЙТЕ ОФИС „ЗОНА“

Бюро Ikea в офис пространство на хол

(Изображение за кредит: Ikea)

Превърнете зона от вашата всекидневна, спалня за гости или коридора в малък офис, като използвате просто място за съхранение в домашни условия и привлекателно офисно бюро. Можете да получите бюра във всеки размер и стил, така че не е трудно да намерите ненатрапчиви офис мебели, които да съответстват на вашата стая и вашето съществуващо обзавеждане.

2. МИСЛЕТЕ ИДЕИ ЗА ДОМАШЕН ОФИС С ДВОЙНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Бледо розов офис, вдъхновен от средата на века

(Изображение за кредит: Made.com)

Когато пространството е на първо място, е трудно (ако не и невъзможно) да можете да отделите цяла стая в домашен офис, така че си струва да помислите как можете да създадете множество приложения за вашето пространство. Ето, това е постигнато с бюро в стил от средата на века в спалня с винтидж усещане – идеалното място за домашна работа.

Спалните за гости са чудесно място за начало, тъй като те се посещават по-рядко. Можете да добавите малко бюро и елегантен стол, който няма да е натрапчив, ако гостите идват да останат. Добавете рафтове над зоната на бюрото и инвестирайте в някои съвпадащи папки за съхранение, за да организирате работните си материали и да избегнете смущение, ако имате посетители на изненада.

Що се отнася до многофункционалните мебели, бюрото лесно би могло да се удвои като тоалетка в основен комплект с добавяне на свободно стоящо огледало.

3. ИЗБЕРЕТЕ СЕКЦИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Струнен модерен офис от средата на века

Това е още един чудесен вариант за многофункционални пространства. Запълнете стена с модулни стелажи, включително бюро. За да направите пространството по-малко удобно, съхранявайте офис консумативите в доста кутии за съхранение и използвайте рафтовете, за да показвате и любимите си вещи.

4. ИЗБЕРЕТЕ ЗА ТАВАНСКО ЛЕГЛО

Комплект легло в легло Stuva с бюро 3 чекмеджета и 2 врати

(Изображение за кредит: Ikea)

В детските спални пространството често е тясно . Спестете подовото пространство, като използвате зоната под двуетажно легло за бюро. Това е идеалното място за станция за домашни работи.

5. ИЗПОЛЗВАЙТЕ МАКСИМАЛНО НЕДОСТАТЪЧНО ИЗПОЛЗВАНИТЕ ПРОСТРАНСТВА

домашен офис в неизползвано кътно пространство

Никой не каза, че домашните офиси трябва да бъдат самостоятелни помещения. Мисленето извън концепцията за четирите стени е чудесна идея за малък офис за дома! Ако имате изгубено пространство (под стълби, големи кацания, коридори, кухни или трапезарии), това може да бъде идеалното място за вашия домашен офис. Можете дори да обмислите използването на боя, подови настилки или килими, за да зонирате различните елементи на пространството, така че да се чувства по-умишлено, отколкото импровизирано.

Намерете още умни приложения за вашето пространство под стълби .

6. ИЗГРАДЕТЕ ОФИС НА НИША

Създайте офис на ниша

Обичаме тази малка идея за домашен офис!  Нишите са друго често използвано пространство. Понякога твърде малък за гардероб, стойка за телевизор или скрин, ако не можете да се притиснете в малко бюро, можете лесно да използвате стените, за да поддържате работна повърхност и да създадете офис на ниша .

7. ОБМИСЛЕТЕ ОПЦИИТЕ ЗА СКРИВАНЕ

Скрит офис в шкаф с рафтове от Елфа

Ако не искате площта на вашия малък домашен офис да се вижда 24/7, тогава помислете какво можете да създадете зад затворени врати. Този скрит подход ще бъде индивидуален вариант, но би бил идеален за онези, които мразят затрудненията, или тези, които само от време на време се нуждаят от създаване на домашен офис, и ще помогне да се поддържат чистите линии на съвременните пространства.

8. СЪЗДАЙТЕ „НЕВИДИМ“ ОФИС В СТАЯ С ОТВОРЕН ПЛАН

Домашен офис в изброена вила

Ако искате вашето малко пространство за домашен офис да бъде ненатрапчиво, стъклено бюро е чудесна опция, която привидно ще изчезне, когато не се използва. Можете да боядисате бюрото си или да използвате цветна или шарена хартия  , за да придадете на бюрото си индивидуален вид, който допълва съществуващия ви декор. Спрейната боя също е чудесен начин да осигурите всички нови елементи на домашния офис да работят с вашето съществуващо пространство.

9. ИЗБЕРЕТЕ БЮРО С ТЪНКИ ЛИНИИ

Изберете бюро за тънки линии в малък офис

Изобилието от бюра включва съхранение, но в малко пространство ще искате да намерите тънка линия, която не доминира в пространството. Отидете за конзолно бюро с плитки бюра точно под плота на масата или за съхранение на стълб на мястото на краката. Също така трябва да потърсите кабелни канали, за да скриете неприятни проводници.

10. ИЛИ ИЗБЕРЕТЕ БЮРО ЗА ОФИС „ВСИЧКО В ЕДНО“

Малки идеи за домашен офис: 11 начина да извлечете максимума от работното си пространство

Залепете малко бюро в ъгъла на вашата спалня, в коридора или под стълбите и воала, незабавен домашен офис. Това един от Котсуолд Co . има достатъчно място за бюро за лаптоп, дупки  за съхранение , плюс наистина просторен шкаф отдолу. Най-добрата част е, след като приключите с работата, можете да сгънете бюрото, за да спестите още повече място.

11. БЪДЕТЕ ТВОРЧЕСКИ СЪС СВОЕТО ХРАНИЛИЩЕ

Ikea таван за съхранение с бюро

(Изображение за кредит: Ikea)

Да, това е миндер , които се използва като място за съхранение в дома. Ако домашният ви офис е само вашата кухненска маса, но все още се нуждаете от място, за да запазите документите си, канцеларски материали и технологии, използването на тапицерия, която може просто да седи в края на леглото ви, е лесно решение. Просто го попълнете с органайзери за бюро и използвайте капака, за да пускате бележките и календара си.

Практични съвети за избор на идеалния цвят на спалното бельо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Затвори Последно разгледани
Затвори
Затвори
Категории