Спалня с бюро и място за работа - аранжировки и идеи

Спалня с бюро и място за работа – аранжировки и идеи

Спалня с бюро и място за работа – аранжировки и идеи

Спалнята е уникално пространство в нашия дом. Това е мястото, където прекарваме голяма част от живота си в сън и релакс. Все по-често обаче организираме и бизнес кът в него, а спалнята с бюро и място за работа е задължителна за хора, които са много активни професионално или които просто имат малко пространство у дома и искат да го използват оптимално от него.

Оказва се, че работата в спалнята е не по-малко ефективна. Как ще подредим спалнята зависи до голяма степен от индивидуалните нужди. И така, как да създадем функционална и естетична спалня с място за работа? Представяме необичайни аранжировки и идеи.

Спалня с бюро и място за работа - аранжировки и идеи

Спалня с бюро и място за работа - аранжировки и идеи

Спалня – със или без бюро?

В днешно време гледката на бюро в спалнята не изненадва никого. Работим много и интензивно, а бързият достъп до работното място е изключително важен. В модерните аранжировки на малки спални има все повече комбинации от различни видове мебели, чиято естетика съчетава офис функции със стила на спалнята.

Сред многото модели спални бюра си струва да помислим за закупуването на система и мебели по поръчка , от които можем да създаваме необичайни композиции и да използваме всеки скъпоценен сантиметър от спалнята. Не забравяйте, че най-голямата площ ще бъде заета от легло или диван, така че преди да решите да поставите бюро, трябва внимателно да измерите останалото пространство и да го подредите така, че да избегнете излишъка от аксесоари.

Спалня с бюро и място за работа - аранжировки и идеи

 

Работно пространство в спалнята – откъде да започнете?

След като знаем каква част от спалнята си можем да посветим на организацията на работен кът, трябва да го подредим правилно. Принципът е прост: поставете бюрото там, където имаме най-добър достъп до естествен източник на светлина, т.е. под прозореца или в близост до него. Размерът на плота на бюрото зависи от нашите нужди и пространството, с което разполагаме.

Така че, ако работим интензивно по проекта и масата ни е пълна с купища списания, лаптоп, монитор и безброй документи, струва си да инвестирате в широк плот за маса, изработен по поръчка. Добре е нашето бюро да бъде оборудвано и с отворени и затворени рафтове, чекмеджета или контейнери. Перфектно допълнение към бюрото в спалнята са също шкафове за книги или гардероб, образуващи едно съгласувано, цветно цяло.

Малка спалня с бюро може да бъде очарователно място, стига да се погрижим за правилното осветление. Различен интензитет на светлината ще е необходим в главата на леглото, където ще работи разсеяната жълта светлина на стенна апличка, и различна над бюрото, където имаме нужда от комфортни условия и добре осветено работно място.

Спалня с бюро и място за работа - аранжировки и идеи

 

Какъв стил да подредите малка спалня с работно бюро?

В момента на пазара има много различни тенденции в областта на обзавеждането на офиси и спални, като най-универсален е модерният и скандинавски стил, където доминират цветовете на естественото дърво и бялото. Бялото е вечен цвят, внася свежест в интериора и в същото време не разсейва, за разлика от живите, контрастиращи цветове. Спалнята с бяло бюро изглежда елегантно и стилно.

Доказано решение е и естествено дърво или фурнир, наподобяващ дърво, а спалните с бюро и легло в тази цветова гама са изключително уютно и топло място, идеална зона за релакс и място, където можете да работите по своите проекти в тишина .

Спалня с работно пространство е страхотна идея. Това е голямо спестяване на пространство в случай на малки апартаменти и в същото време дизайнерски начин за необикновено вътрешно подреждане.

Спалня с бюро и място за работа - аранжировки и идеи

Спалня с бюро и място за работа - аранжировки и идеи

Легло с форма на кола – сбъдната мечта за стая за момче

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Затвори Количка
Затвори Списък с желани
Затвори Последно разгледани
Затвори
Затвори
Категории