ДЪРВО ИЛИ МЕТАЛ - КАКВО Е ПО-ДОБРЕ ЗА ТРАПЕЗАРИЯТА?

ДЪРВО ИЛИ МЕТАЛ – КАКВО Е ПО-ДОБРЕ ЗА ТРАПЕЗАРИЯТА?

ДЪРВО ИЛИ МЕТАЛ – КАКВО Е ПО-ДОБРЕ ЗА ТРАПЕЗАРИЯТА?

Има редица неща, които трябва да имате предвид при избора на мебели за трапезария. Формата на вашата трапезария, количеството хора, които ще я използват редовно, колко често имате гости – всички тези фактори играят роля в мебелите, които ще закупите. Заедно с достъпността и безвременен стил е важно да изберете материал за вашата трапезарна маса и столове, който да издържи, да бъде удобен и да е конструиран добре.

Има много материали, от които да избирате за мебели за трапезария, всеки със собствени предимства и недостатъци. Два от най-често срещаните избори са между дърво и метали. Решението между мебели от дърво или метални мебели може да бъде сложно и често зависи от вашия уникален стил и бюджет. MOTTI има няколко съвета, за да ви помогне да изберете кой модерен материал за обзавеждане на трапезария е подходящ за вашия дом.

Дървени мебели за хранене

Мебелите за трапезария от масивно дърво са класически материал. Това е, което ви идва на ум, когато мислите за традиционните мебели от края на века . Но съвременните дизайнери на мебели използват масивна дървесина, за да създадат модерни част от за трапезарията, които изобщо не напомнят за къщата на баба ви!

Масивната дървесина обикновено е най-скъпият тип мебели за трапезария, особено маси от масивна дървесина. Той е изключително издръжлив и дълготраен и идва с предимството, че е лесен за ремонт. Въпреки това, тъй като е естествен материал, той се разширява и свива с топлина, влажност и по-хладни температури, причинявайки неравномерност. Също така може да показва драскотини и износване, дори при довършителни и редовни обработки. Ако вашата трапезария е зона с голям трафик, масивната дървесина може да започне да показва възрастта си по-рано, отколкото трябва!

Има и опция за дървесен вид или фурнири, като алтернатива на масивната дървесина. Стига да е добре обработен и равномерно покритие, фурнирът от дърво е чудесна, по-малко скъпа алтернатива на масивната дървесина.

Мебели за метални трапезарии

Съществуват редица метални маси, използвани за конструиране на модерни мебели за трапезария , но той се използва много по-често за основи на масата, отколкото за плотове за маса. Макар че плотът на трапезарията от неръждаема стомана ще отведе всеки индустриален облик на следващото ниво, те са по-рядка находка!

Металните крака на масата обаче имат някои предимства пред дървения материал, поради тяхната устойчивост. Те не са податливи на влажност или температури, което означава, че вашите столове и маса ще останат здрави за години напред. Те също така не стискат или драскат толкова лесно, колкото дървото. Металните мебели за трапезария също обикновено са по-скъпи от масивната дървесина.

ДЪРВО ИЛИ МЕТАЛ - КАКВО Е ПО-ДОБРЕ ЗА ТРАПЕЗАРИЯТА?

Модерните метални столове за хранене са едни от най-разнообразните опции за обзавеждане. Използват се невероятни дизайни, стилове, тапицерии, тъкани и цветове, които ще комплиментират всеки интериорен дизайн. Вижте богатия избор от метални столове за хранене , идеални за всеки повод!

Стол ЛИСА

Смесете и съчетайте за вашето перфектно пространство

Независимо от вашия стил и бюджет, МОТТИ може да ви помогне да намерите перфектната маса за хранене и модерните столове за вашето пространство. С дървени маси, метални акценти, дървени столове за хранене и метални столове за хранене можете да намерите подходящ комплект или да изберете от различни такива, които да отговарят на вашата естетика!

Смесването на метали и дърво, когато е изпълнено с вкус и последователност, е модерна тенденция в дизайна, която ние от МОТТИ изцяло поддържаме. Винаги сме на разположение, за да ви помогнем да намерите идеалните парчета за вашата модерна трапезария! Свържете се днес.

Още идеи на https://www.pinterest.com/atibav/metal-chairs/

Как да почистите тапицирани столове?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка
Списък с желани
Последно разгледани
Категории